Summering året 19 med hög ROI (avkastning) och var investeras långtidsliren 2020?
30 december, 2019
ATP Auckland & Adelaide en vecka innan Aus Open börjar. Tre spel natt till måndag.
12 januari, 2020

Spel i Doha under torsdagen. (2.20 & 1.66)

ATP Qatar Doha Torsdag kl 15.30 och framåt;

Pierre Herbert vs Andrei Rublev. SPEL Herbert +3,5 gem handikapp till 2.20

Nog behöver den sanslöst vidrige ryssen visa lite mer kontinuitet i sina prestationer innan han ska plitas ned till superfavorit i sådana här matcher mot motstånd likt Herbert. Herbert har inlett säsongen med två hyperstabila insatser här i Doha och har en spelstil som både är ryckig och lurig. Inte riktigt vad Rublev önskar sig allra mest för att få ut sin allra bästa tennis.

Här tycker jag marknaden lagt allt för stort favoritskap på Rublev och jag ser en Herbert i god form ha en spelstil som verkiligen kommer störa Rublev här. Rublev som dessutom säkerligen har ambitioner och störst fokus på Australien Open som drar igång om 10-12 dagar.

Herberts serve och returer känns absolut tillräckligt vassa för att hålla den här matchen jämn. +3,5 gem till 2.20 är jättebra!

***

Fernando Verdasco vs Corentin Moutet. SPEL Verdasco 1.66

Verdasco är ofta bra i inledningen på säsongen och inte sällan i just tävlingen i arabvärlden som Dubai och den här tävlingen i Doha. Klinisk seger igår mot Kyle Edmund och även om Moutet rätt överraskande slog Raonic i två raka tiebreaks är den här matchupen en helt annan och Verdasco är både den klart bättre spelaren och den som gynnas av den här specifika matchupen.

Givet att man plockar spanjoren Verdasco till 1.66 här.

*****

10bet – 100% välkomstbonus