Spel i Doha under torsdagen. (2.20 & 1.66)
9 januari, 2020
Tourens mest formstarka spelare mot tourens största dåre? (1.65)
17 januari, 2020

ATP Auckland & Adelaide en vecka innan Aus Open börjar. Tre spel natt till måndag.

Såhär några timmar efter att den nykomponerade lagtävlingen ATP Cup avslutats där Serbien gick segrande är det nu snudd på exakt en vecka kvar till årets första, och kanske härligaste Grand Slam vevar igång. Återkommer givetvis med utläggning om den lite närmare när lottningen kommit.

Innan dess är det den såkallade ”looserveckan” där två mindre turneringar spelas som inför-event till Australien Open där de flesta av de etablerade toppspelarna naturligtvis avstår från spel och vilar upp sig.

Just ATP Auckland blev minst sagt lyckosamt förra året. 6/7 spel hittade hem där och vore oklokt att inte spinna vidare på det inför det här årets upplaga.

ATP Auckland måndag kl 03 och framåt;

Cameron Norrie vs Thiago Monteiro. SPEL Norrie 1.59

Norrie finalist här förra året efter fullkomligt bländande spel och sånt brukar inte sällan vara positivt att ta med sig inför nästkommande års event. Inte så konsigt att Norrie högpresterar just här i Auckland då han är uppväxt i staden. Såg väl sådär ut under ATP Cup senaste veckan men här ställs han mot ett motstånd av usel nivå.

Monteiro är en utpräglad grusspelare som är fullkomligt genomusel på snabbare hardcourt-underlag. Utan de poäng Monteiro lyckas skramla ihop i mediokra grustävlingar i Sydamerika vore Monteiro knappt top 250 rankad i världen.

Ska vara total klasskillnad här om inte Monteiro käkat dunderhonung under vintersemestern.

1.59 på Norrie är 15-20 punkter högt.

**
**

Casper Ruud vs Ugo Humbert. SPEL Ruud till 1.95

Satan så han imponerade i ATP Cup förra veckan, Ruud. Seger mot Isner och Fognini och höll sedan rätt så jämna steg mot Medvedev. En Medvedev som allt mer visar att han stadigt nu tillhör världens 5 bästa spelare. Ruud har inte legat på latsidan under försäsongen, den saken är säker.

Humbert spelade Challenger föregående vecka och åkte på däng mot Kudla i raka set. Inte så imponerande nej. Här borde Ruud vara större favorit än vad oddsen säger.

***

***

ATP Adelaide Måndag kl 03.00

Dan Evans vs Juan Ignacio Londero. SPEL Evans 2-0 i set till 1.70

Av alla de spelare som spelade under ATP Cup senaste veckan var nog Evans den spelare som kanske allra allra mest imponerade. Seger mot Di Minaur, Albot och Goffin är inga dåliga skalper och på sättet han gjorde det, sanslöst tjusigt. Evans kan nog nå andraveckan i Australien Open med rätt lottning.

Londero då? Den grusgubben har inte spelat match sedan oktober och ska inte ha ett enda smack att säga till om här. Överkörning hela vägen ska det vara här. 1.70 på att Evans tar detta i raka set. Taget.

***

10bet – 100% bonus