Vinnaroddsen Australian Open. Vem dammar hem kalaset?
20 januari, 2020
Rasar in vunna spel. 7/8 hittills i Aus Open. ROI 155%. Fyra nya lir ute inför fredag-lördag.
23 januari, 2020

Full pott inatt. Sex nya spel natt mot onsdag & torsdag.

Behaglig spelmässig start av årets upplaga av Australian Open där framför allt Gulbis-liret igår satt med mersmak då dåren inte bara tog set utan dammade hem hela matchen mot Felix satans välförtjänt. 5ggr degen stod han pre.

En mer rimlig uppsättning av antal matcher under natten mot onsdag och torsdag nu när rond 2 ska dras igång. Väderprognosen ser dock mindre bra ut där nere i Melbourne så risk att matcher skjuts fram återigen.

Kl 01.00 är det utsatt att det ska starta så lika bra att förhålla sig till det tramset sålänge.

Onsdag från kl 01.00 och framåt Australian Open rond 2

Sam Querrey vs Berankis. SPEL Sam Querrey -1,5 set handikapp till 1.69

Qurre superstabil i rond 1 mot Coric och går som sagt att väldigt ofta riktigt bra i slamsen. Berankis ska inte vara en spelare som ska skrämma slag i Querrey. Tror amerikanen tar detta rätt så komfortabelt.

**

Hubert Hurkazsc vs John Millman. SPEL Hurkazsc 1.86

Hubert låg under 0-2 i set i första ronden men skärpte till slut till sig mot en väl spelande Novak och löste segern efter en del om och men. Här har priset smygit upp lite under kvällen på Hurkazsc och när vi får 1.86 tycker jag värdet blir oundvikligt att ej kliva in på. Hurkazc är den bättre spelaren och har trots allt visat riktigt fin form under januari. Matchupen borde passa bra dessutom.

**

Fabio Fognini vs Jordan Thompson. SPEL Fognini 1.66

Fognini vände och vann mot Opelka senast och såg jävligt belåten ut efteråt. Rätt så behaglig lottninssektion som Fognini är i så möjligheterna att nå andraveckan i den här slamen är större än på länge för den här dåren från Italien. Är Fognini ens i närheten till skärpt där uppe i hjärnkontoret under större delar av matchen vinner Fognini detta enkelt.

**

Diego Schwartzman vs Alejandro Davidovic Fokina. SPEL Schwartzman -6,5 gem till 1.69

Schwartzman var magisk i första rundan och motståndet här har inga vapen överhuvudtaget att hota dvärgen från Argentina. Schwartzman är bättre på precis alla delar i spelet. Handikapplinan till 1.69 duger här gott och väl. Raka matchsegern till 1.22 duger och gott och väl om man vill ha bombsäkert dubbelvirke.

***

Torsdag natt kl 01 å framåt:

Ernest Gulbis vs Aljaz Bedene. SPEL Gulbis 2.35

Gulbis var alert, noggrann och bitvis ruskigt bra mot Felix igår. Nu svagare motstånd mot en Bedene som absolut inte har någon vana av att vinna matcher på löpande band i GS-sammanhang. Gulbis har ett lottningsträd som skulle kunna öppna upp sig rejält för honom och kanske är det läge för Gulbis att visa för allla att han på allvar är tillbaka, åtminstone för en kort period. Gulbis högstanivå och den form vi såg igår, det anförtror vi till 2.35 här. Forza Ernest!

**

Mikel Ymer vs Karen Khachanov. SPEL Över 3,5 set till 1.66

Vilken slakt Ymer visade upp i första ronden även om motståndet såklart inte var i det allra vassaste slaget. Khachanov däremot, ja han strulade till det rejält mot ett motstånd så svagt och uddlöst att man själv överväger att kvala in till nästa års upplaga av Australian Open.

Nu borde ju Khachanov höja sig en aning, inte minst då hans tränare, svensken Fidde Rosengren mer än väl känner till Micke Ymer som spelare och person och lär kunna ge ett och annat inside-tips rent taktiskt. Khachanov som såklart också i grunden är en betydligt bättre spelare än Ymer.

Någon överkörning åt något håll tror jag dock inte alls på här. Att vi får se över 3,5 set här känns ytterst sannolikt. 1,66 duger gott och väl.

**


10bet – 100% bonus