HÖGT ODDS PÅ REAL MADRID!
25 februari, 2020
Semifinaler i Acapulco, Dubai och Santiago. (1.84 & 2.05 & 1.79)
28 februari, 2020

Skev prissättning i Real Madrid – Man City. Någon måtta får det vara. (3.04)

Champions League onsdag kl 21.00

Real Madrid vs Manchester City. SPEL: Real Madrid att avancera – 3.04

För ett par dagar sedan hade marknaden justerat ner favoritskapet en aning och fördelningensprocenten låg runt 40% på Real och City fick favoritskapet till 60%. Där och då kändes marknaden rätt ute även om man förstår de som bestämt vill argumentera för att den här matchen är så öppen som den bara någonsin kan bli. Att underskatta Real Madrid i CL-sammanhang, med Zidane på tränarbänken (har vunnit turneringen 3/3 säsonger han varit tränare!) är ett misstag de flesta borde ha lärt sig av. Precis på samma sätt som Manchester City har blivit en mina att ta rygg på i Champions League-sammanhang. Peps CL-facit i Manchester City är faktiskt snudd på bedrövligt sett till förutsättningar och förväntningar.

Nåja. De senaste dagarna, och inte minst de senaste timmarna har marknaden reagerat rejält. Real Madrid köps nu under onsdagseftermiddagen till 3,04 på spelbörsen betfair att gå vidare och hela 2.28 drawnobet i kvällens match, trots hemmaplan ikväll. Någonstans är folk ute och cyklar här. Så är det bara.

Varför denna oddsrörelse? Real åkte på däng i helgen och såg allt annat än bra ut. Eden Hazard klev dessutom ut skadad och missar därmed kvällens match. Är dessa två faktorer värda dryga 50 punkters oddshöjning? Trams.

Övriga truppläget i Real Madrid är utmärkt och i City riskerar man klara sig utan viktige Raheem Sterling.

Först och främst kan vi konstatera att ligaspel och CL-spel är två helt olika saker och det är inte direkt någon hemlighet att storlagen och Real Madrid i synnerhet prioriterar Champions League. Att Real redan i helgen hade fokus på det här mötet mot City är såklart en självklarhet. Innan helgens torsk mot Leganes har resultatraden inte direkt varit dålig och är det något Real Madrid med Zidane vid rodret kan är det att hitta sina formtoppar när det gäller som mest i dem största matcherna.

Faktor nummer två. Hazard skadad. En Hazard i form är såklart ett stort avbräck för precis vilket lag som helst i världen. MEN. Ett stort j*vla men. Nu råkar det ju faktistk vara så att Hazard den här säsongen på sin höjd varit lika gynnsam och haft liknande positiv inverkan på sitt Real Madrid som Coronaviruset haft på Kineskrogarna runt om i världen. Med andra ord, Hazard har betytt noll den här säsongen. Han har varit skadad under större delen av säsongen och när han väl spelat har han sett klumpig, fet och allmänt ur slag större delen av matcherna. Aningen överdrivet såklart, men poängen kvarstår. Real Madrid står inte och faller med Hazards medverkan över huvud taget. Snudd på snarare tvärtom.

Så, ett Manchester City långtifrån sitt bästa skick mot ett cupspecialiserat lag som har precis alla ingredienser man behöver för att såra Manchester Citys svaga defensiv. Jag kan verkligen inte begripa att Manchestergänget är såpass betrodda i det här mötet. Den taktiska och individuella kvalitén är bättre i Madridgänget. Lägg därtill rutinen.

Kliver in på Real att Avancera till 3.04 och Real Madrid drawnobet (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2,28 ikvällens match.


Forza Zizou.


Betfair Spelbörs & Sportsbook. 100% bonus 1000sek