Skev prissättning i Real Madrid – Man City. Någon måtta får det vara. (3.04)
26 februari, 2020
Norwich – Leicester
28 februari, 2020

Semifinaler i Acapulco, Dubai och Santiago. (1.84 & 2.05 & 1.79)

Dags att sleva in lite polletter under fredagen när det vankas semifinaler i ATP-tourens samtliga tre turneringar den här veckan. 500-poängsdignitet i Dubai och Acapulco medans grusturren i Santiago, Chile bara får nöja sig med 250-poängsstatus och således är det endast grusgnetarna som är där och härjar.

Lite drygt 10-12 dagar tills årets första Mastersevent drar igång. Indian Wells följt av Miami Open. Precis likt de föregående åren traskar undertecknad med sällskap ner till Kalifornien om någon vecka och följer Indian Wells på plats kombinerat med hutlöst och ohälsosamt stor mängd golf.

ATP Dubai fredag kl 14.00 Stefanos Tsitsipas vs Dan Evans. SPEL Tsitsipas 2-0 i set till 1.79

Evans har slagit Herbet, Rublev och Fognini fram till semin i Dubai. Grymt imponerade och Evans är en rejäl favoritspelare i mitt stall. Detta till trots, här kommer det bli pyspunka. Evans såg sliten ut redan igår mot Rublev efter sina närmare back to back 3-timmarsmatcher tidigare under veckan. Jag har svårt att se att han har energin att hosta upp ytterligare en toppprestation här.

Tsitsi vann mot Struff igår i en vansinnigt högkvalitativ match. Struff gjorde nog sin bästa match för året men det räckte ändå inte till hela vägen.

Tstisipas har förlorat ett ynka set på sina sju (!) senaste matcher. Nu är han en match ifrån finalen där det mest troligt blir Djokovic som står för motståndet. Tsitsipas har slagit Djoko förr i stora sammanhang men ska han ha någon chans behöver han vara i fullt fysiskt toppskick. Med andra ord, Tsitsi har inte råd att spendera allt för lång tid ute på banan idag under semin.

Fokuset lär vara på topp redan från start och rent spelstilmässigt är Tsitsipas bättre än Evans på precis allt. Båda har rätt liknande spelstil. Vill diktera, spela i högt tempo och komma fram på nät. Skillnaden är att Tsitsipas är lite bättre på precis alla delar. Otrolig fördel för Tsitsipas serve, dessutom.

Greken att ta det här i raka set till 1.79 känns ruskigt generöst. 1.65 hade varit en rimligare prissättning på sin höjd.

***

ATP Santiago fredag 17.30. Thiago Monteiro vs Albert Ramos Vinolas. SPEL Monteiro 1.84

Hög höjd i Santiago gör att bollflykten ter sig väldigt snabbt och förhållandena blir snabba trots att det är grus. Det gynnar såklart de mer offensivt inriktade spelarna och i det här fallet tror jag Monteiro kommer bomba ut Ramos. Ramos har inte alls imponerat under grussvängen i Sydamerika under februari månad medans Monteiro gjort en hel del bra resultat och matcher. Att döma av hur det sett ut denna vecka är det heller ingen tvekan om att Monteiro sett klasser bättre ut än vad Ramos gjorde igår.

Tror Monteiro kommer ta det här och känns fint att köpa till 1.84.

**

ATP Acapulco lördag kl 01.00 – Taylor Fritz vs John Isner. SPEL Fritz 2.05

Fritz är och snuddar på att han spelar sin bästa tennis någonsin skulle jag nästan vilja påstå. Serven har alltid varit bra men nu har han utvecklat grundspelet till att bli båda vassare i sina attacker men kanske framför allt mycket mer solid i baslinjespelet. Segrarna mot Millman, Humbert och Edmund vittnar om att formen är minst sagt bra.

Isner då? Ja, han lever ju såklart alltjämt på sin serve men i spelet känns han faktiskt svagare än någonsin. Han rör sig sämre och slår sämre. Serven känns inte heller lika knivskarp som den en gång gjorde. Ganska nybliven farsa så eventuellt att det påverkat hans träningsvilja negativt en aning.

Hur som helst. Jag tror Fritz har superchans här och skulle vilja sätta honom till knapp favorit. Förvånar såklart inte om detta blir en tiebreakhistoria hela vägen in i mål men med det momentumet Fritz visar anser jag honom ha flertalet punkters större chans att vinna detta än oddspriset vill göra gällande.

2.05 på Fritz blir givet spel under fredagsnatten.

***


10bet – 100% bonus