PREMIER LEAUGE ÄR TILLBAKA – FÖRHÖJT ODDS UNIBET!
16 juni, 2020
Rydström löser poäng mot Kindberg. (2,20)
18 juni, 2020

Öppna spjäll på Hissingen. (1.83)

Allsvenskan torsdag kl 19.00

Häcken vs Malmö FF. SPEL ”Båga lagen gör mål – JA” till 1.83LEOVEGAS

Äntligen dags för lite Allsvensk boll igen. Under torsdagen gästas Häcken av Malmö FF och visst tyder rätt mycket på att vi lär få se en underhållande drabbning. Publik eller inte, det spelar inte särskilt stor roll när det vankas hemmmatch för Häcken då det ändå inte är någon människa på jorden som tar sig till den arenan, oavsett.

Trevande premiärprestationer från båda dem här lagen men där intentionerna och tendenserna var rätt tydliga. Fokus är på det offensiva och det känns som framför allt Malmö med tönten Jon Dahl Tomasson vid rodret bestämt sig för att gå väldigt högt i pressen i år och således göra sig beredda på att det kommer kosta en hel del bakåt under vissa perioder. Mjällby skapade mängder av riktigt vassa omställningslägen mot Malmö sist men hade en kvalité och skärpa i sista tredjedelen som gick att likställa med Claes Af Geijerstams förmåga att verka sympatisk. Häcken lär kunna utnyttja dessa ytor och lägen desto bättre.

Nog tusan är det mer än 55% sannolikhet att målvakterna får hämta minst varsin boll ur nätmaskorna här. Båda lagen gör mål till 1,83 känns taget.