Öppna spjäll på Hissingen. (1.83)
18 juni, 2020
TIPWIN!
18 juni, 2020

Rydström löser poäng mot Kindberg. (2,20)

ALLSVENSKAN TORSDAG KL 19

Östersunds FK vs Sirius. SPEL; Sirius drawnobet 2,20 SCANDIBET

Båda dessa lag kommer från en 0-2 förlust efter premiären men intrycket från respektive lags prestationer kunde faktiskt inte vara mer åtskilda. Östersunds såg precis så usla ut mot Bajen som Norrlandsgänget lär göra under hela den här säsongen, om man ens klarar att spela klart säsongen innan kronkalle bommar igen både klubb och kansli.

Sirius däremot, satan så dem imponerade mot dem blårandiga mästarna. Rena rama rånet att Djurgården fick med sig tre poäng från den matchen. Ett bolltrillande, metodiskt och väldrillat Sirius mot luftslottet Östersund. Det här tror jag kan bli en kul kväll för Uppsala-packet.

Att Rydström och hans Sirius ska få med sig en trepoängare här ser jag alltså som högst troligt. När vi dessutom kan gardera oss med pengarna tillbaka vid oavgjort och ändå få höga 2,20 – ja då åker keramiken in. Vi pumpar Sirius draw no bet (Asian 0 = Pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2.20. Comeon, lets go.