Marknadshögst odds på nya Campobet!
5 augusti, 2020
PSG vinner bucklan till överpris. (4,15)
18 augusti, 2020

Andino United

Det är med glädje och stolthet vi på Oddsbaren kan meddela att vi är inne och sponsrar våra vänner i Andino United som hör hemma i dom södra delarna av vår kära huvudstad.

Från början skapades denna förening enbart för fotboll men nu har det även skapats en innebandysektion. Fotbollslaget gick upp till div6 inför denna säsong (denna säsong som blivit rejält förstörd av att vissa kineser gillade att unna sig lite fladdermöss).

Innebandylaget är helt nystartat. Det är dock inte ett vanligt nystartat innebandylag, här finns det en hel drös med föredetta allsvenskaspelare, spelare med landslagsmeriter och annat smått och gott.
Laget är anmält till DM i Stockholm som går av stapeln sista helgen i Augusti.
Man kan lugnt säga att lagen i Andinos grupp drog en rejäl nitlott.

Med tanke på att fotbollslaget gick upp och har börjat sin satsning mot div5 och satsningen på detta nystartade innebandylag som lär vandra uppåt i seriesystemet lika snabbt som nuvarande regering skickar vårt land rätt ner i skiten så kände vi att det var dags att kliva på detta tåg med både pengar, erfarenhet och undertecknad på plan när innebandyn drar igång!

För att följa Andino United på Instagram klickar ni här