US Open rond 1 under tisdagskvällen. Bombmatta av rang.
1 september, 2020
Bra rusch igår. Tre lir under torsdagen. US OPEN
3 september, 2020

Ett par slevar in i omgång 2. US OPEN

Inte alls någon vidare succé igår där bara 7 av 14 spel hittade hem till ett snittodds en bit under 2. Var en del stolpe ut på ett par men rent generellt var det nog lite för mycket trams.

US OPEN Onsdag start kl 17.00 och framåt;

Över 3,5 set i Berankis vs Steve Johnson till 1,55 – PAF – Två jämna spelare som visade bra spel i första omgången. Lär bli ett par breaks i bägge läger och klar klar favorit att detta går minst till fyra set.


Över 35,5 gem i Egor Gerasimov vs Jordan Thompson till 1,52 – PAF – Två spelare som såg ruskigt solida ut i första ronden och som båda är väldigt stabila i sin serve. Luktar tiebreak i varenda set här.

Mannarino till 1.54 vs Jack Sock. – PAF – Mannarinos flacka slag kommer bli alldelles för jobbigt för Sock att hantera över en hel match. Mannarino var dessutom superb i sin första match här. Jättefavorit på den vedervärdigt trista fransosen här.

Nakashima +2,5 set till 1,74 vs Alex Zverev – PAF – Nakashima är ett nytt tillskott på ATP-touren som så småningom lär klättra sig upp mot toppen. Påminner lite om Chung faktiskt i både spelstil och inte allt för fördelaktigt utseende. Den Chung som Zverev hade så svårt för i Australian Open för ett par år sedan när undertecknad var på plats i cirkus 64 grader celcius. Kan det bli någon ny skräll här? Kanske inte, men Zverev kommer nog åtminstone få kämpa här. Tror japanamerikanen får med sig minst ett set här.

Londero +2,5 set till 1,80 vs Coric – Betway – Dagens bästa spel detta. Londero är mer än okej på detta underlag även om han trivs som bäst på grus då han får lite extra tid på sig att ladda sina offensiva vapen. Just tid, det får man dock alltid när man möter Coric som enbart står och mottar säkra lösa bollar tillbaka. Skulle kunna bli en mardröm för Coric det här. Londero såg dessutom sylvass ut häromdagen mot en förvisso svag Donskoy. Argentinaren ska lösa MINST ett set här.

Kukushkin till 2,02 vs Garin – Betway – Kukushkin med sin flacka spelstil mot en Garin som inte alls är programmerad att spela tennis på relativt snabb hardcourtunderlag. Marknaden har valt fel favorit här. Kukushkin vinner denna match mer än hälften av gångerna. Garin med en femsetare i benen från häromdagen medans Kukushkin dansade hem sin match utan problem mot en spelare inte allt för olik Garin i spelstilen.


Millman till 1,80 vs Tiafoe (torsdag) – BETWAY – Tar denna redan nu. Millman såg äckligt stabil ut mot Basse igår och Tiafoe är för fladdrig. Tiafoe har inte offensiven att tränga igenom Millmans försvar och vad gäller säkerhet i bollandet är Millman överlägsen. Ganska jämnbördiga servar. Nej, detta blir fanimej ett högspel på den gode John Millman här.