Bra rusch igår. Tre lir under torsdagen. US OPEN
3 september, 2020
Dunderfavoriten Djoko diskad. Rejäl öppning på vinnarmarknaden.
7 september, 2020

Lördagsspelen från tredje rundan i New York.

US OPEN LÖRDAG START KL 17.00

Bautista Agut vs Pospisil. SPEL: Över 3,5 set till 1,64 – Pospisil en av de som imponerat mest hittills. Ruggigt stabil i sin serve och har i sina vassa offensiva returer stora möjligheter att bryta Bautista flera gånger i den här matchen. Samtidigt är Robban Bautista för bra för att förlora detta i raka set. Skrällchans på Pospisil här absolut, men oavsett vad ska det vara givet att detta går minst till fyra set.

Berrettini vs Ruud. SPEL Berrettini -5,5 gem till 1,80 – Att Ruud tagit sig såhär långt är snudd på overkligt. Nu blir det däremot stopp och det tvärstopp. Berrettini är bättre på allt när det här underlaget är under skorna. Detta ska italienaren städa av rätt så enkelt.

Khachanov vs Di Minaur. SPEL: Khachanov 2,40 – Den stora ryssen är tillräckligt stabil i bollandet för att hänga med Di Minaur och har även offensiven att då och då slå igenom den äckligt snabbe vedervärdiga australiensaren. Klar favör på serven för Khachanov också. Chanspeng på att Fidde Rosengrens adept Karen Khachanov drar längsta strået här. 2,20 hade varit ett mer korrekt odds.

Fucsovic vs Tiafoe. SPEL Fucsovic till 1,70 – Priset på Fuscho har höjts lite under morgonen och nu börjar det bli läge att kliva på. Tiafoe har flaxat sig hit medans Fuschovic hållit en betydligt högre nivå även om han svajjade mot Dimitrov senast. Två rätt så likartade spelare det här. Håller dock ungraren i nuläget som den klart mer stabile.

Cilic vs Thiem. SPEL Cilic +2,5 set till 1,66 – Grand Slam och Marin Cilic är inte sällan en kombination som står sig starkt. Snabb hardcourt passar Cilic som bäst och tror inte Thiem är tillräckligt stabil och bra just nu för att ta hem det här i raka set.

Felix Auger Aliassime vs Moutet. SPEL Auger Aliassime -1,5 set till 1,51 – Felix gjorde nog kanske sin bästa match i livet mot Andy Murray senast. Det tyckte iallafall han själv och väldigt många experter runt om i världen. Är det en försäkring att han kommer vara lika bra idag? Givetvis inte. Men kommer han ens upp i 60-70% av den nivån och den kapacitet han har i sig är han så fruktansvärt mycket bättre än Moutet på precis alla områden i sporten tennis. Skrika efter varje vunnen OCH förlorad poäng som en rabiessmittad trebent hund däremot, det är Moutet mycket mycket bättre på.


**


SCANDIBET