Dunderfavoriten Djoko diskad. Rejäl öppning på vinnarmarknaden.
7 september, 2020
Snabba ryck. Roland Garros – måndag.
28 september, 2020

Semifinal i US OPEN (1,51).

Fredag kl 23.30 tidigast.

Dominic Thiem vs Daniil Medvedev. SPEL ÖVER 3,5 set till 1,51.

Semifinal ikväll mellan Thiem och Medvedev men det som egentligen borde vara den självklara finalen då den andra semifinalen består av bolltalang som Ronny och Ragge skulle triumfera. Detta däremot, det lär bli en sluggerkavalkad av guds berömda nåde.

Första gången de möts i en Grand Slam men det lär definitivt inte bli den sista match det gör upp i en sådan här dignitet på match. Thiem och Medvedev är de två spelare som är överlägset närmast till att ta över tennistronen den dagen som Nadal, Djoko och gubbstrutsen Federer bestämmer sig för att det får vara nog.

Medvedevs fula, aviga och irrationella spelstil mot Thiems konstanta bombande från alla håll och även kanter. Medvedev har än så länge inte tappat något set men hans väg till semifinalen har varit kantad av motståndare med brist på både antalet kromosomer och hjärnceller. Nu lär det däremot bli åka av.

Daniil minifavorit på oddsen att vinna detta och det tycker jag är på sin plats. Jämnt, det kommer det i varje fall att bli. Och ovisst.

Att detta går till minst fyra set känns betydligt mer sannolikt än 66%.

Över 3,5 set till 1,51 – LEOVEGAS