Snabba ryck. Roland Garros – måndag.
28 september, 2020
Roland Garros under torsdagen. Flertalet lir.
1 oktober, 2020

Tre spel från tisdagens overkligt deppiga spelschema på Franska Öppna.

Helt okej start på det här Franska Öppna-mästerskapet med plus igår även om Opelka aldrig var särskilt nära. Nishokia däremot, han var helt överlägsen och vann inte bara ett set utan matchen i raka set. Pella strulade lite men vann till slut med 3-1.

Sista tredjedelen av startfältet ska ut och spela idag och nja, det är ju inte riktigt någon match som kittlar direkt. Dagens Franska Öppna-schema får SVT Forums livesändningar inifrån det eländiga riksdagshuset att framstå som rena rama MDMA-ruset.

Micke Ymer mot Djokovic runt 15-tiden. Skrällchans? Nja, nog större chans att jag vinner nästkommande fyra Majors i bäverskytte än att Ymer ens hotar Djokovic i den matchen.

Franska Öppna tisdag start kl 11.10

Garin vs Kohlschreiber. SPEL: Kohlschreiber att vinna minst 1 set – 1,82 SCANDIBET
Obs – Live, matchen precis startat. Veteranen Kohlschreiber underskattas av marknaden här. Erfaren grusspelare och är en listig jävel när det vankas GrandSlam-matcher. Minst ett set borde han helt klart kunna knipa här. Garin möjligtvis lite småsliten sedan förra veckan i Hamburg dessutom. Tar denna precis i matchstart*.

Johnson vs Carabealles Baena. SPEL: Johnson till 2,60 SCANDIBET
Johnson legat och smygtränat på grus sedan US Open och alltså skippat inför-turneringarna. Oklar grusform alltså men det behöver inte alltid vara negativt. Johnson är en klart duglig grusspelare och nu när det i år går lite extra långsamt pga bollarna och kylan kommer han få ännu mer tid på sig att ladda sin forehand-kanon. Bra odds. Spanjorens form? Inget vidare. Avbröt sin senaste match pga skada.

Munar vs Tsitsipas. SPEL Munar att vinna minst 1 set – 2,07 SCANDIBET
Sliten Tsitsipas som spelade final i Hamburg så sent som i söndags. Trots sin finalplats var han långt ifrån bländande förra veckan och komma hit lite småsliten till ett kyligt Paris med nya förutsättningar (helt andra bollar + regnigt och kallt) och möta en satans trist gnetare som älskar att spela på grus. Bra chans att Munar kniper minst ett set.