Tre spel från tisdagens overkligt deppiga spelschema på Franska Öppna.
29 september, 2020
Fel favorit i tredjerundan. (2,05)
2 oktober, 2020

Roland Garros under torsdagen. Flertalet lir.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 29: Stefanos Tsitsipas of Greece on Day 3 at the French Open held at Roland Garros on September 29, 2020 in Paris, France (Photo by Peter Staples/ATP Tour)

4/6 såhär långt in i Franska Öppna så helt okej plus när vi nu kliver in andrarundan. Förutom Medvedev, som ändå är fullständigt oduglig på det här underlaget har inga större skrällar skett såhär långt. Nadal, Djokovic och Thiem ser alla ruggigt vassa ut samtidigt som outsiders som Shapovalov, Rublev, Zverev och Stanimal Wawrinka också minst sagt blir att räkna med. Dock med reservation för att motståndet hittills för alla ovan nämnda snudd på varit i paritet med coverbandet Marmeladorkestern.

Hur som helst, kan bli några ruggiga drabbningar redan till helgen där bland annat Stan The Man kan stöta på Dominic Thiem. H*elvete så det kommer smälla där. Sluggerfest å det grövsta.

Först till dagens matcher som bjuder på några fina spelvärden.

Dubbel: Fuschosvic & Monteiro att vinna – 1,87 Bethard
Två spelare som imponerade stort i öppningsronden. Detta bör bägge lösa ganska så komfortabelt. Ganska klar nivåskillnad.

Guido Pella vs Carreno Busta. SPEL Över 3,5 set – 1,73 Unibet

Nog för att Busta har gått bra i Grand Slams och inte minst senast i US Open med sin semifinalplats, men någon måtta får det fanimej vara. Pella är en etablerad grusspelare, var helt okej i första ronden och Busta är långt ifrån en given vinnare i den här matchupen. Raka oddset lockar men tar säkerhetslinan och kör övern i setspel istället.


Pablo Cuevas vs Tsitsipas. SPEL: Cuevas +2,5 set till 1,73 Leovegas

Tsitsipas lite småsliten kanske? Fullt ös i Hamburg förra veckan och nu senast en tung 5-setare mot Munar. Cuevas ser formstark ut och är en listig jävel. Med sitt offensiva spel lär han få med sig minst ett set här. Dessa två möttes så sent som förra veckan och även om Tsitsipas vann där var Cuevas nog faktiskt den bättre spelaren av dem. Urugayanen löser minst ett set här.


Milojevic vs Bedene. SPEL Milojevic till 2,10 Betfair

Milojevic på grus är minst lika bra som Bedene just nu. Grymt fin form på serben medans Bedene känns tveksam. Minifavorit på Milojevic skulle jag sätta priserna till. 2,10 är bra.


Shapovalov vs Carabellas Baena. SPEL Över 33,5 gem till 1,71 Unibet

Shapos höjder i sitt spel är löjligt vassa. En högstanivå som skulle kunna räcka hela vägen till titeln här faktiskt. Tyvärr fortfarande lite för ojämn och svajjig. Carabellas Baena var prickfri i öppningsronden och han kommer inte skänka bort mycket här. Tror vi kommer få oss ett par jämna set här och över 33,5-linan bör täckas med marginal.