Fel favorit i tredjerundan. (2,05)
2 oktober, 2020
Veteraner och talanger i SHL
29 oktober, 2020

16-delar under lördagen. 2 spel. Maxlast. (2,20 & 1,62)

Sonego hittade hem igår i raka set till 2,05 i en ruggigt kylig match. Nu under lördagen är det framför allt ett spelvärde som sticker ut något i hästväg.

Roland Garros lördag start kl 11.00

Pablo Carreno Busta vs Bautista Agut. SPEL Carreno Busta till 2,20 FASTBET
Oddset stigit på Busta under morgonen och tycker nu att det doftar värde på Carreno Busta som var fullständigt magisk i förra rundan mot Pella. Servade urstarkt och var äckligt stabil i bollandet. Två spanjorer här som känner varandra utan och innan. Knapp underlagsfördel till Busta skulle jag vilja säga. Känns 50/50 detta hela vägen. 2,20 är bra.

**
Carballes Baena vs Grigor Dimitrov. SPEL Carballes Baena vinna minst 1 set till 1,62! (MAXLAST) FASTBET
Dimitrov är långt, långt ifrån en stabil spelare nuförtiden som städar av sådant här motstånd. Carballes Baena underskattas rejält av marknaden och får nu en liknande spelartyp att tampas mot som föregående runda när han efter fem set slog ut Denis Shapovalov. Dimitrov kanske något stabilare än Shapo, men däremot betydligt sämre offensiv. Carballes Baenas bollsnålhet och otroliga säkerhet borde ställa till det rejält för Bulgaren Dimitrov. Tycker till och med det raka oddset lockar rejält, dryga 5ggr. Hur som helst, att spanjoren kniper ett set här är betydligt större sannolikhet än vad 1,62 vittnar om. SUPERVÄRDE.