Dvärgen blir för tunn mot Medvedev. (1,53)
6 november, 2020
Nadal på jakt efter den enda Masterstitel han inte har? (1,66)
7 november, 2020

Bombvärde när Stan The Man ska blåsa bort kvinnomisshandlarn av banan. (3,10)

Medvedev hittade tidigare idag hem med en ruggigt komfortabel seger i raka set mot dvärgen Schwartzman. Runt 18-rycket svensk tid ska först Nadal ut mot Carreno Busta innan vi får fredagens absoluta höjdpunkt i sportväg – Wawrinka vs Zverev. Lär bli matchstart strax efter kl 20.00.

ATP PARIS MASTERS KVARTSFINAL;

Stan Wawrinka vs Alex Zverev. SPEL; WAWRINKA TILL 3,10 – 10bet

Det råder ju inte direkt något större tvivel om vilket läger man håller på i den här matchupen. Zverev som redan innan de nyutkomna misshandelsryktena mot sin ex-flickvän alltid framstått som en vedervärdig imbicill till människa möter idrottsvärldens mysigaste profil, Stanimal Wawrinka.

Nu är det ju sällan ett vinstgivande koncept att motivera spel utifrån var man har sina sympatier, så det är istället läge att motivera sakligt varför Wawrinka-vinst ikväll får epiteten bombvärde.

Zverev har spelat bra på sistone och har idel segrar i ryggen även om motståndet inte alltid varit sylvasst. Igår vann han en tight historia mot Mannarino där serven framför allt gav honom segern. Att Zverev därför av marknaden är satt som oddsfavorit i den här matchen mot Wawrinka är inget konstigt alls. Men är han såhär stor favorit? Absolut inte.

Wawrinka då? Det var länge sedan odjuret Stanimal var i sin prime och visade upp spelmässiga högstanivåer som snuddar på världsbäst genom tiderna, och det är dessvärre inte säkert om vi någonsin får se dessa igen. Däremot – SATAN så jävla vass han var stundtals igår mot en Rublev som på många sätt kan anses som den mest formstarka och bästa tennisspelaren i världen just nu.

Wawrinka servade outstanding och rörde sig bättre (med undantag av när han snubblade i början på matchen då han mer såg ut som en hjulbent noshörning) än han gjort sedan han slaktade hela startfälten i Roland Garros 2015 och Us Open 2016. När Wawrinka väl börjar hitta något, då kan det gå fort från totalt urusel nivå till det han själv kallas ”beast-mode”.

Sista turneringen för året för Stan medans Zverev har ATP-slutspelet att blicka fram emot. Motivationsfördel till Wawrinka.

Matchbilden? Zverev lär säkerligen få mer utdelning på sin serve och få fler bollar i spel i Stans servegem. Men i bollandet ska Zverevs spelstil passa Wawrinka utmärkt. Wawrinka får i lugn och ro stå och hitta tajmingen och bollträffen för att bomba på från alla håll och kanter medans Zverev långt bakom baslinjen får springa och jaga. Har Wawrinka en bra dag i bollträffen är den här matchupen en mumsbit för den gode Schweizaren.

Värt att testa om han har en bra dag till 3,15? O JA!

Vi väntar några timmar till matchstart och att vi förhoppningsvis får höra dussintalet vrål i stil med COMEOOOON av Stan The Man!

I väntan kan ni unna er nedanstående klipp. Har det någonsin presterats bättre idrottsprestationer i stora finaler än nedanstående? Givetvis inte ens nära.

https://www.youtube.com/watch?v=pmCOgJgl-l8&t=74s

https://www.youtube.com/watch?v=v2MhLx9wk9M