Bombvärde när Stan The Man ska blåsa bort kvinnomisshandlarn av banan. (3,10)
6 november, 2020
Verkligen har kommit ikapp skabbgänget från Birmingham. (1,69)
8 november, 2020

Nadal på jakt efter den enda Masterstitel han inte har? (1,66)

Wawrinka svek igår och var inte ens nära att komma upp i den nivå han hade dagen innan. Trots det servade han för andraset och vem vet vad som skett om han knipit det där andrasetet. Skitsamma i det, semifinaler nu och först ut ska Medvedev städa av Milos Raonic innan vi får Zverev vs Nadal runt 17-rycket svensk tid.

ATP PARIS MASTERS LÖRDAG KL 17

Rafael Nadal vs Alex Zverev. SPEL Nadal 1,6610bet

Inte ofta oddsen står såhär högt på Nadal, oavsett underlag, oavsett motstånd så länge det inte är Federer eller Djokovic spanjoren ställs emot. Varför så höga odds nu?

Dels har Nadal inte imponerat särskilt mycket den här veckan och inomhus är han erkänt rätt relativt svag på med hans mått mätt. Dessutom minns marknaden säkert dessa tvås senaste möten. London-slutspelet förra året där Nadal blev slaktad av Zverev, förvisso i en match där Nadal redan innan visste att han inte kunde gå vidare från gruppen.

Så, vi spelar Nadal idag. Varför? Först och främst är Nadal så mycket bättre än Zverev. Zverev måste serva helt outstanding för att hålla Rafa borta från servegemen och tveksamt om han kommer lyckas med det.

En annan faktor är att den här turneringen, Paris Masters, är den enda Masters-titeln som Rafael Nadal faktiskt saknar. Nu överlever han ju säkert ändå, men just sådana här rekord är nog inget som dem här största spelarna hatar att bocka av. Han är nog därför extra mån och bestämd om att ta vara på den här chansen som nu ges när han är framme i semi och Djokovic inte deltar.

Nadal att manövrera ut avskummet Zverev, 1.66 – det nyper vi. – 10BET