Verkligen har kommit ikapp skabbgänget från Birmingham. (1,69)
8 november, 2020
Överdriven oddsrörelse åt fel håll efter förstaronden i London. (1,89)
17 november, 2020

Given slutsegrare (?) och söndagens lir i ATP World Tour Finals – London. (2,05)

Årets sista tennisturnering drar igång idag under söndagen och även om det precis som allt annat under det här bedrövliga året inte blivit en komplett tennissäsong är det otvivelaktigt världens åtta bästa spelare det här året som ska göra upp om slutspelstiteln den här veckan med start idag under söndagen.

Eftersom kingen Phil Mickelson sköt bort sig igår på Masters i golfen kan vi fullt fokusera på tennisen istället. En majorsöndag i golf utan Phil The Drill uppe i täten är såklart fullständigt ointressant för precis alla åskådare.

Åter till tennisen. Djokovic, Nadal, Zverev, Tsitsipas, Thiem, Medvedev, Rublev, Schwartzman. Det är namnen som gör upp om titeln som slutspelets vinnare.

Vem vinner? Djoko finns till 2,62 på börsen. Han vilade i Paris förra veckan och har inte vunnit den här tävlingen på ett par år. Jag tycker att det finns mycket som talar för att Djokovic vill stämma rejält i bäcken här och slakta hem den här turren och när Djokovic väl vill vinna, då vinner han, nästan sånär på alltid.

Bakom Djokovic är det jämnt nivåmässigt bortsett från den hutlöst dvärglike slagpåsen Diego Schwartzman. Oddsmässigt däremot, då får man Tsitsipas till mycket högre odds än övriga namn. Mycket märkligt enligt mig. Tsitsipas är regerande mästare här och trivs utmärkt inomhus. 14,5 på börsen får man greken Tsitsipas till.

**

ATP World Tour Finals – söndag kl 15.00

Tsitsipas vs Thiem. SPEL Tsitsipas 2,05 SCANDIBET

Thiem har sett sliten och ur form praktiskt taget under hela hösten. Underlaget gynnar Tsitsipas och jag tycker matchupen inomhus ger Tsitsipas aningen övertag.

Ingen tvekan om att detta lär bli jämnt men prismässigt är det fel favorit här.

Ruskigt viktig match det här för båda också. Med Rublev och Nadal i gruppen blir det svårt att ta sig vidare från gruppen om man förlorar sin första match. Tsitsipas får sig en slant till 2,05.

***