Given slutsegrare (?) och söndagens lir i ATP World Tour Finals – London. (2,05)
15 november, 2020
Ovanlig marknad som måste lastas under lördagskvällen. (1,71)
21 november, 2020

Överdriven oddsrörelse åt fel håll efter förstaronden i London. (1,89)

ATP World Tour Finals tisdag kl 15.

Dominic Thiem vs Rafael Nadal: SPEL Thiem +2,5 gem till 1,89 – 888sport

Båda dessa fånar inledde gruppspelet i söndags med att prestera bättre än vad vi förväntade oss. De låga förväntningarna baserades på Thiem och Nadals ganska så usla, om än korta, hardcourt-höst.

Nu ska man dock inte dra allt för stora växlar av söndagens matcher. Rublev som Nadal fick möta var direkt hypersvag. Sämsta prestationen av Rublev på väldigt länge. Till viss del givetvis på grund av att Nadals unika toppspinn blev för svår och ovan att hantera för den sanslöst fule ryssen, men för det mesta var det främst Rublev som inte alls kom upp i nivå.

Marknaden reagerade på söndagens glasklara vinst för Nadal och har nu satt spanjoren som stor favorit mot Thiem. Helt fel enligt mig. Detta kommer bli väldigt, väldigt jämnt. Till skillnad från Rublev vet Dominic Thiem exakt hur man ska hantera Nadals kraftfulla toppspinn. Thiem såg dessutom riktigt bra ut i söndags.

Thiem har 2 segrar på deras senaste 3 möten och med inomhusgolv under skorna, jag tror Thiem har superchans att vinna här.

Istället för att ta raka segern på Thiem till 2,55 väljer vi den mer defensiva linan och spelar Thiem +2,5 gem till 1,89. Minst 20 punkter för högt. Fint spel.