Nu så: Australian Open runt hörnet! Vi lastar och synar outright-marknaden.
6 februari, 2021
Skärpning efter gårdagens ridå. Vi hittar in ett outright-spel till 8,5!
10 februari, 2021

En hel drös med värden från ett kokande Melbourne natten mot onsdag.

Australian Open rond 2 – Start onsdag kl 01.00 och framåt under natten morgonen.

Vi skippar svammlet denna gång och går direkt in på de konkreta spelen vi köper på oss inatt. För oj så fina värden vi har att göra anspråk på. Spelen som vanligt där vi hittar högst odds, hos Scandibet. – SCANDIBET

Lite svammel kan vi dock hinna med. Publiken. Man måste bara nämna publiken. Herre jävlar så trevligt det är att äntligen se på sport med så gott som fullsmetade läktare med vansinnigt bra tryck. En hel del halvt överförfriskade, men främst nog bara satans tacksamma och taggade att äntligen kunna få gå på idrottsevent i världsklass igen.

Stan Wawrinka vs Fuschovich: SPEL Wawrinka 1.49
Det här oddset är lite drygt 49 punkter för högt. Skämt å sido, Wawrinka såg stekhet ut i första ronden och kan ännu en gång ha lyckats pricka formen precis lagom till när det vankas Grand Slam. Fuschovich har utvecklats sista åren men såg rätt så blek ut häromdagen. Lägg därtill att det skiljer ljusår i högstanivå mellan dessa två herrar. Matchbilden som lär bli bör dessutom passa Wawrinka om han har en någorlunda bra träff på bollen inatt. 1,35 hade varit ett rimligare odds. Detta vinner Stanimal.

**

Alexander Bublik vs Lajovic: SPEL Bublik 1.51
Bublik har äntligen slutat vara Wannabe-Kyrgios i beteende, aura och spelsätt. Det blev lixom bara fånigt. Nu har han istället förstått att han ska sluta tramsa och istället ta vara på det spel han har i sig. Såg ruskigt taggad och sylvass ut senast mot Bedene. Blixtsnabbt underlag passar honom dessutom perfekt.

Lajovic kommer ha det väldigt kämpigt här. Jag lastar stenhårt på bubblan Bublik här. En dubbel med Wawrinka och Bublik är inte heller en dum idé till över 2,20 gånger smeten. In med keramiken!

^**

Opelka vs Fritz. SPEL: Opelka 2.20
Fritz har sett sämre ut än förväntat nere i Australien dessa dagar. Opelka har vassare serve och är tillräckligt bra i spelet för att aggressivt hota i Fritz servegem. Särskilt om Fritz fortsätter serva såpass ostabilt som han gjort senast mot både Ramos och innan dess i prologen mot Chardy. Testar Opelka till 2,20.

**

Kyrgios vs Humbert: SPEL Nick Kyrgios 1,85
Är Kyrgios motiverad och hyfsat fit vilket han ser ut att vara måste man testa detta odds. Galet bra tryck kommer det vara. Det här är omgångens klart mest intressanta match.

**

Bolt vs Dimitrov. SPEL Bolt +2,5 set till 1,78
Ännu en hemmaspelare i Bolt som kommer få sig ett jävla stöd från publiken här. Dimitrov gjorde bra ifrån sig mot Cilic häromdagen men är fortfarande alldeles för svajjig för att anses vara stabil nog att vinna sådana här matcher i raka set. En tänd och formstark Bolt som med sin vänsterhänta forehand kommer kunna mata Dimitrovs svaga backhand, nog fan ska Bolt kunna lösa hem minst ett set här. Fint spel.

**

Ruusovoori vs Martinez. SPEL Ruusoovoori. 1,57
Givet stavfel på finnen men hans namn orkar man inte ens lägga en enda sekund på att försöka lära sig stava. Däremot orkar vi placera polletter att han ska vinna denna match. För det kommer han att göra. Snabbt underlag är ingenting som Martinez ska kunna behärska mot såhär pass bra motstånd. Givet spel.

**

Maxime Cressy vs Alex Zverev. SPEL Cressy +2,5 set till 2,25
Sjukt sevärd spelare Cressy. Eller, sjukt är kanske att ta i lite väl, men rolig offensiv spelstil med mycket attacker på nät. Zverev lite mer raka motsatsen. Vidrig individ och ännu vidrigare spelstil. Kommer Cressy kunna hota Zverev här? Jag har det lite på känn att Zverev inte riktigt kommer trivas med den här matchbilden. Klart värt att testa att amerikanen löser ett set här.

**

Duckworth vs Felix Auger Aliassime. SPEL Duckworth +2,5 set till 1,74
Ännu en hemmason som ser ut att vara i bästa möjliga form och som har fina resultat i ryggen från veckan som gått. Bra chans sett till oddset.Vi nöjer oss där men sneglar redan nu på Popyrin i övermorgon till höga 2,20 mot Harris.

Fridens.