Finaldags nere i Melbourne söndag fm. Djokovic vs Medvedev. Vinner monstret ännu en gång?
20 februari, 2021
Världens formstarkaste lag med fokuset stenklart. (1,74)
24 februari, 2021

Fullt ös i Bergamo när skadedrabbade mästarlaget från Madrid gästar. (2,04)

Champions League onsdag kl 21.00
Atalanta vs Real Madrid. SPEL: Atalanta över 1,5 mål till 2,04 – SCANDIBET

Är Gasperini den tränare som får ut mest av sin trupp i hela världen? Det går onekligen att diskutera. Faktum är i varje fall att Atalanta även detta år står för en av den mest underhållande fotbollen något lag någonsin spelat, och det med ett spelarmaterial som är långt sämre än de allra bästa lagen i Europa.

Att Atalanta, provinslaget från Bergamo, år 2021 skulle stå som rätt så klara favoriter mot Real Madrid i en Champions League-åttondel var det kanske inte jättemånga som kunde förutspå för några år sedan. Men så är det.

Real Madrids skadelista är nästintill parodisk. Benzema, Ramos, Hazard, Carvajal, Marcelo, Valverde, Rodrygo bland andra är spelare som marrängerna får klara sig utan ikväll.

För Atalantas del ser det bättre ut, klart bättre. Man kommer ställa upp med bästa tänkbara lag här och med den brutalt fina insatsen senast man visade upp mot Napoli känns det som formen är på topp hos italienarna här.

Rak seger på Atalanta till 2,35 lockar men Real Madrid och Champions League är inte sällan en kombo man räds när det vankas vårtid. Zizou har en overklig förmåga att skaka fram resultat i dem allra mest prekära sitserna när det gäller som allra mest. Här tror jag dock han får svårt att hålla tätt.

Jag ser ett Atalanta som kommer ösa på för fulla muggar och ett erfaret Madrid som kommer ligga och lurpassa. Madrids backlinje utan general Ramos är långt ifrån pålitlig och här ser jag stora möjligheter för att ett av Europas mest anfallsfrejdiga lag kommer hitta nätmaskorna minst 2 gånger.

Atalanta över 1,5 mål till 2,04 – TAGET. Dundertaget. Givetvis hos Scandibet. SPELA HÄR