Rejäl nysatsning hos Oddsbaren!
23 juni, 2021
Nu så – Wimbledon dag 1. Låt spektaklet veva igång!
28 juni, 2021

Sanslöst givet spel ikväll i Sverige-matchen nere i St Petersburg.

SVERIGE VS POLEN KL 18.00

SPEL: UNDER 2.5 MÅL TILL 1.74

Undertecknad och övrig redaktion befinner oss på Mallis för stunden och följer lite med ena getögat tennisturneringen som spelas här som förevent till Wimbledon, årets absolut största idrottshändelse, alla kategorier.

Just nu går det ju dock inte att komma undan det faktum att EM i fotboll har största fokus i sportvärlden, med all rätta.

Om några timmar ska Janne Anderssons mannar ut och göra något slags resultat där vägen till en fin slutspelsväg ligger vidöppen. Åttondelsfinal på parken i Köpenhamn? Låter ju inte riktigt helt fel.

Danmark som skött det här med Corona på ett lite mer skickligare sätt har numera folkfest både på gator, torg och arenor medans vi hemma i Sverige kämpar på med all den uselhet både regeringskansli och folkhälsomyndighet sköljer över oss.

När vi får Under 2.5 mål till skyhöga 1.74 är det bara kliva in och bomba och samtidigt undra om spelbolagen firat midsommar lite för tidigt detta år. Endast en påtänd fyllskalle kan hitta på ett såpass högt odds underlinan här.

Sveriges defensiv är vattentät och Polens offensiv är inte direkt något att hoppa små grodorna för.

Elvorna har dessutom läckt ut och Sverige ställer upp med liknande defensiva balans på mittfältet man haft i sina tidigare matcher i gruppen där man som bekant hållit nollan stabilt.

Finns heller ingen som helst anledning för Sverige att storma fram eller slita ut sig i onödan då avancemanget redan så gott som är klart.

Polen gör inte två mål på Sverige ikväll och Sverige har knappast kvalité eller vilja att ha något målkalas här ikväll.

Undern till 1.74. Bomb. Last. Keramik.

GIVETVIS tar vi spelet hos nya stjärnan på spelmarknaden SNABBIS.COM – KLICKA HÄR FÖR ATT REGGA ETT KONTO.

SNABBIS