Sanslöst givet spel ikväll i Sverige-matchen nere i St Petersburg.
23 juni, 2021
Full bombmatta på onsdagens Wimbledon-utbud och Kyrgios äntligen tillbaka!
30 juni, 2021

Nu så – Wimbledon dag 1. Låt spektaklet veva igång!

WIMBLEDON 2021 MÅNDAG START KL 13
Nu är vi äntligen där, årets mest prestigefyllda idrottsevent, alla kategorier, rullar igång och innan vi kliver in och lastar på vem som ska ta hem hela det här kalaset sneglar vi in på några fina matchvärden under måndagseftermiddagen.

Kudla vs Davidovich Fokina. SPEL KUDLA – 2,08
Kudla sylvass i kvalet och har ett spel som lämpar sig perfekt för gräs. Davidovich klev av skadad bara för några dagar sen och är tveksam på det här underlaget. 15-20 punkter för högt på Kudla här. Rekommenderar att placera spel där ”One-set regeln lyder” där man då alltså får vinst rättad om Davidovich Fokina ger WO mitt i matchen pga skada.

Cuevas vs Djere. SPEL CUEVAS till 1,74
Två grusspecialister detta och är man som överlägset bäst på grus, ja då är man sällan någon höjdare på gräs. Cuevas dock klart större rutin på det här snabba underlaget och ett betydligt större spel i sig. Kommer dessutom från en nyvunnen titel i ryggen. Detta vinner Urugayanen.

Evans vs Feliciano Lopez. SPEL ÖVER 3,5 set till 1,64
Dagens kanske mest sevärda match mellan två spelare som inte bara spelar otroligt elegant, de är dessutom ruskigt vassa när det vankas grässäsong. Detta kommer bli ruskigt jämnt och jag kan inte föreställa mig att någon av dessa plockar hem den här matchen i raka set.

Tiafoe vs Tsitsipas. SPEL Tiafoe +2,5 set till 1,95
Tsitsipas tydlig tredjehandsfavorit att vinna den här titel i år. Det kan man onekligen ställa sig våldsamt tveksam inför. Tsitsipas har än så länge inte bevisat ett enda skvatt på det här underlaget även om man till hans försvar får poängtera att fjolårets grässäsong vart inställd pga de där märkliga människorna långt borta i öst. Sedan dess har greken tagit enorma kliv så visst får man såklart ta honom på allvar. Han har en spelstil och ett register i sin verktygslåda att bli sylvass på gräs.

Tsitsipas är dock inte sällan lite trögstartad i majors och att då få möta en formtoppad Tiafoe som älskar dessa utmaningar och som dessutom har ett spel som lämpar sig perfekt för gräs, det kan bli en tuff första utmaning att ta sig an för Steffe Tsitsipas. Jag tror greken kommer få svettas här och att Tiafoe kniper minst ett set. Fint värde till strax under dubbla degen.

**

Spelen tar vi hos Snabbis.com. – HÄR!