Det kokar nere i London – Wimbledon torsdag.
1 juli, 2021
Underskattning av reservkvalitén ikväll. Bjässen avgör? (2,30)
2 juli, 2021

Wimbledon fredag. Start kl 12.00

2/4 spel inne igår och det är så klart långt ifrån godkänt. Dimitrov är sedan länge en total nolla och det var bara naivt att tro något annat och Chardy orkade inte hela vägen trots att han knep första set.

Dagens spel;

Dan Evans vs Seb Korda. SPEL Evans 1,95 ——-
Som oddsen visar är det otroligt jämnt på förhand detta. Korda har fina resultat i ryggen men det har även hemmasonen Danne här. Korda kommer få aningen mer på sin serve men jag tror däremot att amerikanen kommer få det väldigt tufft att hantera Evans snabba, ryckiga och variationsrika spel.

Korda är som bäst när han får ett monotont bollande emot sig och kan styra spelet från baslinjen med sina grundslag. Det är precis raka motsatsen mot vad han kommer få här. Jag tror helt enkelt Evans är lite för trixxig för att Korda ska kunna vinna detta.

Nästan dubbla pengen på Evans här måste synas. Hemmafördelen ska inte underskattas heller. Det kokar rejält på banorna när engelsmännen spelar i årets upplaga. Och det hatar inte den gode Evans direkt.

***


Francis Tiafoe vs Karen Khachanov. SPEL Tiafoe till 1,74 ——-
Är Tiafoe den kanske formstarkaste spelaren på touren just nu? Inte långt ifrån i varje fall. Ryssen däremot, han är långt ifrån någon toppform. Jag spelar en Tiafoe i momentum på ett underlag han behärskar fenomenalt. 1,74 räcker långt.

***

I övrigt tycker jag det doftar lite skrällchans på Martinez vs Garin (3,20) och man borde även snegla på priserna om man kan hitta dvärgen Schwartzman till strax under dubbla pengen mot Fuschovich.

Tv-pengar på att dåren Fogge Fognini kniper ett set till 1,80 mot Rublev och övern i Deniz Shapovalov vs Murray och Bautista vs Koepfer känns lite fina.

Nöjer oss så för idag och inväntar morgondagen där vi har några makalöst intressanta drabbningar.