Underskattning av reservkvalitén ikväll. Bjässen avgör? (2,30)
2 juli, 2021
Parodisk usel vecka. Nu får farbror Roger och Dicken vända motvinden.
3 juli, 2021

Nick Kyrgios form fortsätter?

EM och återstarten av Allsvenskan i all ära..
Wimbledon är sommarens riktiga godis i sportvärlden.
Idag är det dags för en av idrottsvärldens absolut märkligaste och mest imponerande människa att återigen kliva in på tennisbanan.

Nick Kyrgios har senaste året spelat fåtal tennismatcher pga den rådande pandemin. Han har istället fokuserat på att spela datorspel, basket med sina vänner och umgås med sin nya kärlek istället.
Det är fåtal spelare på denna nivå som skulle kunna vara borta helt från tennisen i ett halvår och sen gå in och slå ut Ugo Humbert på gräs. Ugo är rankad 25a i världen och har gräs som sitt bästa underlag så frågan är om han inte är och snuddar på topp 10 i världen på gräs
Vi snackar Federer, Nadal och Djokovic genom åren som skulle gjort detta. (Och givetvis världens bästa Stan The Man Wawrinka)
Det är OTROLIGT imponerande.
Kyrgios är dock en talang utöver det vanliga. Han har som ni säkerligen vet svårt med lite andra saker. Annars hade denna dåre haft en klase GS under bältet redan.

Nåväl boyz and snoyz. Idag spelar Kyrgios mot Felix Auger Aliassime.
Felix är nog rätt med Ugo på gräs skulle jag tro.
Att Kyrgios är underdog köper inte någon här på Oddsbaren. Kyrgios är uppenbarligen i form, han är taggad och detta är en av hans absoluta favoritturneringar.

Vi får Kyrgios till runt 2,10 på många sidor. Spelvärt.
Vi får dock Kyrgios till hela 2,22 på Betfairs spelbörs. Det är ungefär 222 punkter för högt och vi väljer att lasta och återigen lasta.
Skämt å sido dårå. Kyrgios ska vara liten favorit i denna match inte Felix.

KLICKA HÄR FÖR ATT TA ER IN TILL BETFAIR!