Två bombspel på dagens kvartsfinaler!
7 juli, 2021
Reloadbet and Tornadobet!
15 juli, 2021

Var Federers totala kollaps slutet och lastar vi Berra i semin?

Semifinaldags i Wimbledon och jag tycker marknaden hamnat lite snett efter Hurkazc seger mot Federer där allt i mitt tyckte handlade om Federers kollaps snarare än någon Hubert som presterade något överjävligt.

Matteo Berrettini vs Hubert Hurkasz. SPEL Berrettini 1.50 rak samt Berrettini -3,5 gem till 1.92.

Idag ställs Hubert mot en Matteo Berreettini i sin livs form på ett underlag han behärskar sanslöst bra.

Berrettini kommer idag göra precis allt det där jag förväntade mig att Federer skulle göra. Berrertini kommer sätta tryck med sin tunga forehand på Hurkasc svaga försvar och även använda sin sylvassa låga slice som Hurkazc kommer ha svårt att hantera.

Låt mig vara tydligt. Hurkazc är ingen dålig spelare och hans seger mot Federer är såklart imponerade, men kära någon. Vad fan var det för insats av gammelstrutsen Federer? Så länge jag följt tennisen har jag aldrig sett Roger Federer missa så mycket enkla slag, röra sig så stabbigt och serva så ineffektivt. Var det något fel fysiskt? Hade han bara en genomusel dag? Eller var det det definitiva slutet och beskedet att Federers tid och era nu till slut är förbi? Tyvärr kan det nog ha varit det sistnämnda även om man aldrig ska räkna bort något med den farbrorn. Avsluta sin Wimbledon-karriär med 0-6 i sista set är oavsett vad kanske inte riktigt det han hade räknat med.

I min bok är Berrettini i bättre slag på precis alla väsentliga delar i spelet och jag ser framför mig en ganska så tydlig seger för Berrettini här. Klart värde att hitta in på 1,50 rak och handikapplinan till 1,92.


I andra semin ställs den helt jävla omöjliga Djokovic mot Deniz Shapovalov. Det klart man blir sugen på att hitta ett spel på Shapovalov att vinna set till 2,10 eller en skrällpeng till nästan 10ggr smeten men jag har ledsnat att försöka gå emot Djokovic i GS-sammanhang.

Det spelar lixom ingen roll vem han möter, hur spelet ser ut eller vilket underlag det är. Han är bara så overkligt, otäckt och vidrigt överlägsen på denna sport.

Nu åker vi!