Debutrek för DoktorN ifrån nordens överlägset största rivalmöte. (2,07)
8 augusti, 2021
Washington tisdag. Vi lastar robotbjässen.
10 augusti, 2021

ATP Toronto under måndagskvällen.

Fina resultat senast från Washington där samtliga singelspelen hittade hem till fina odds. Nu Masters borta i Toronto med ett bra startfält och tjusiga matcher redan i 1a omgången. Underlaget ser ut att vara något långsammare än i Washington.

ATP Toronto start kl 19.00 och framåt;

Jan Lennard Struff vs Fabio Fognini. SPEL STRUFF 2,0
Struff på hardcourt är i mitt tycke en bättre och framför allt mer stabil spelare än Fognini numera. Matchbilden här talar dessutom för Struff då Fognini är som bäst när han får styra och ställa spelets tempo. Mot Struff får nästan ingen det. Fint odds till dubbla degen.

Dan Evans vs Alex Bublik. SPEL EVANS 2,10
Förra veckan åkte båda dessa herrar ut rätt så tidigt men Bubliks insats var på många sätt direkt fånig. Hans sätt att allt mer försöka efterlikna Nick Kyrgios i spelstil och beteende är direkt löjligt att beskåda. Mot en så noggrann vinnarskalle till spelare i Dan Evans ska inte det räcka till. Jag tycker 2,10 är ett par punkter för högt för att inte spela. Vi hoppas Bublik fortsätter på den tramsiga inslagna vägen!

Reilly Opelka vs Nick Kyrgios. SPEL Opelka 2,50

På tal om trams. Nick har i sina senaste matcher kommit tillbaka till det där stadiet där han går ut i sina matcher och knappt ens vill vinna. När Kyrgios är oinspirerad är han fruktansvärt dålig och jag tror inte direkt en sådan motståndare som Opelka lär få honom att kvickna till av entusiasm. Klart spelvärt att hitta 2,50 på servekanonen Opelka.