ATP Toronto under måndagskvällen.
9 augusti, 2021
Vi fyller på dåren och den gode Aslan under onsdagen i Toronto.
11 augusti, 2021

Washington tisdag. Vi lastar robotbjässen.

Trots slakt av stängningsoddsen igår blev utfallet inte som vi önskade. Struff borde naturligtvis stängt matchen mot Fogge. Evans var oduglig. Opelka däremot, han gjorde jobbet.

Dagens fighter;

Marin Cilic vs Casper Ruud. SPEL CILIC 2,40
Ruud kommer från tre raka (!) titlar senaste veckorna. Ska dock sägas att dessa titlar kom på grus mot synnerligen svagt motstånd. Nu hardcourt under skorna och såklart hela andra förutsättningar. Cilic börjar så sakteliga komma ur sin brutala formsvacka han hade under 2019 och 2020 och börjar allt mer visa tendenser från när han för ett par år sedan aspirerade på att vinna stora titlar. För mig är prissättningen här väldigt skev. Cilic ska inte vara så här stor underdog mot en Casper Ruud som inte spelat hardcourt på över ett halvår. Fint värde på kroaten här. DALE!

Reilly Opelka vs Grigor Dimitrov. SPEL OPELKA 1,80
Fin insats av Opelka igår och det känns som detta underlag passar honom perfekt. Något långsammare hardcourt men tillräckligt snabbt för att hans serve ska bita rejält. Dimitrov är fruktansvärt formsvag och då är det ingen kul uppgift att ta sig an en servekanon som ger bort väldigt lite. Dimitrovs returer har aldrig heller varit en styrka direkt. Minst 10-15 punkter för högt på den ruskigt obehaglige giganten Reilly Opelka.**

För övrigt bör man redan nu snegla mot Gael Monfils till 2,45 mot Millman imorgon kväll. Hur svajjig Monfils än må vara, dessa typer av turrar går han rätt så ofta bra i. Och Monfils är i grunden en betydligt vassare spelare än John Millman.


Oddsen tas marknadshögst hos Scandibet – LÄNK