Washington tisdag. Vi lastar robotbjässen.
10 augusti, 2021
Fullsmetat med överodds borta i Toronto – torsdag.
12 augusti, 2021

Vi fyller på dåren och den gode Aslan under onsdagen i Toronto.

Ännu en dag och natt igår där vi slog stängningsoddsen med råge men inte riktigt förtjänstfullt fick betalt. Förvisso stadig och stabil seger från Opelka igår men Cilic svek oss i skiljeset mot den urtrista Ruud.

ATP TORONTO ONSDAG KL 18.30 och framåt;

Aslan Karatsev vs Karen Khachanov. SPEL KARATSEV 2,55 SCANDIBET
Några punkter för högt här på Karatsev för att ha mage att avstå. Även om man inte ska nonchalera Khachanovs fina form från OS och Wimbledon tycker jag mig ändå se Aslan Karatsev kunna störa Khachanov här. Karatsev på hardcourt där han är som allra farligast mot en Khachanov som inte var allt för imponerande mot Norrie häromdagen. Två tunga sluggers där den som tar mest kommando lär dra längsta strået. Till 2,55 är det definitivt värt ett försök på den gode Aslan.

Gael Monfils vs John Millman. SPEL MONFILS 2,50 SCANDIBET
Var inne på det lite grann redan igår och jag har sedan dess inte fått någon anledning att vackla. Publiken i Kanada har i vanlig ordning en viss fäbless för franska spelare vilket vi inte minst såg igår där det var total överlägsen sympati för fransosen Humbert mot Tsitsipas. Turneringsarrangören har schemalagt den här matchen som sist ut, vilket innebär kokande läktare kvällstid där borta över Atlanten. En inspirerad Gael Monfils är en mycket, mycket bättre spelare än John Millman. Och publikstödet kommer till 110% vara på Gael Monfils sida.

Matchbilden? Två defensiva bollare som gärna håller sig långt bakom baslinjen och inväntar misstag. Skillnaden? Monfils har bättre serve och fruktansvärt mycket vassare förmåga att växla tempo och attackera. Millman såklart något (nåja, ganska mycket) noggrannare.

2,50 är hur som helst högt, hur j*vla usel form och resultat Monfils än må ha detta år. Med hans talang kan han bara bestämma sig för att börja blixtra till från ingenstans. Vi hoppas det sker inatt.

**