Vi fyller på dåren och den gode Aslan under onsdagen i Toronto.
11 augusti, 2021
AIK vinner Allsvenskan?
13 augusti, 2021

Fullsmetat med överodds borta i Toronto – torsdag.


Miniplus igår efter att Monfils till 2,50 hittade hem medan Karatsev, som snuddade på nära 3ggr pengarna där ett tag innan match svek mot Khachanov även om det snudd på var osannolikt att Karatsev ej lyckade ta den matchen till åtminstone ett skiljeset.

Nu åttondelar och satan så läckert spelutbud vi får ikväll o inatt.

ATP Toronto torsdag start kl 17.00

Dubbel (Tsitsipas att vinna vs Khachanov & Ruud att slå Lajovic.) ODDS: 1,93
SCANDIBET
Khachanov har halkat sig fram till åttondelen. Tsitsipas är betydligt vassare än Khachanov och deras inbördes vittnar om det också. Matchupen passar väldigt för greken som kommer göra det jobbigt för Khachanov.

Lajovic besegrade en totalt klappusel Felix Auger-Aliassime igår som skänkte bort overkligt mycket enkla misstag. Ruud kommer inte bjuda på ett dugg. Det där ska norrmannen vinna komfortabelt.

**
John Isner vs Andrei Rublev. SPEL ISNER 2,80 SCANDIBET
2-0 i inbördes till Isner vilket inte förvånar allt för mycket. Rublevs svaga returer får svårt att hantera servekanoner och Rublev har inte tillräckligt bra och stabil serve för att hålla Isner borta från att chansa hem ett break någon gång per set. Särskilt Rublevs ruskigt svaga andraserve riskerar bli uppkäkad om Isner har han bra sluggerdag. Isner nämnde också häromdagen att han känner sig i sylvass form. 2,80 är vrålläckert.

Opelka vs Harris. SPEL OPELKA 2,06 SCANDIBET
Opelka blir allt mer stabil och för att vara sådan utpräglad servekanon med den gigantiska robotlike kroppen rör han sig väldigt bra och kan slå vinnare från alla delar av banan. Harris halkat vidare lite på bananskal. Tycker Opelka är favorit här.

Monfils vs Tiafoe. SPEL MONFILS 2,95 SCANDIBET
Är det dags nu för Monfils att vakna inför US Open? Gårdagens seger mot Millman vittnade en aning om det. Är Monfils motiverad och fokuserad har han precis alla möjligheter i världen att vinna mot Tiafoe som även han har svajjiga dagar. Klart spelvärde till 2,95. Tiafoe lär dessutom ha stor respekt för den gode Gael.

Basilasvihili vs Hurkazcs. SPEL Basse till 2,40 SCANDIBET
Deras efternamn är såpass svårstavade och märkliga att man snudd på överväger att avstå spel. Frånsett det går det inte att bortse från faktumet att Basisvahili står alldeles för högt här.

Basse har visat fin form med två urtjusiga skalper mot Brooksby och Di Minaur senaste dagarna medans Hurkacz tagit sig till åttodenelen på WO och seedning. Polacken har alltså inte spelet en enda match och att det ska man poängtera; förutsättningar med vind, underlag, olika bollar och dess bollflykt, klimat osv kan skilja sig något enormt från stad till stad. Att då ej vara inspelad och varm i kläderna är ofta en stor nackdel. Fint värde på den vidrige hustrumisshandlaren från Georgien.

**

DALE!