Premiär för andelsspel – Stryktipset med ODDSBAREN!
14 augusti, 2021
TIPWIN 1000kr BONUS!
19 augusti, 2021

Ruggiga spelvärden från ATP Torontos semifinaler.

Stekhet form denna vecka med gröna siffror till höga odds.

Dubbel Ruud/Tsitsipas @ 1,93 vs Lajovic och Khachanov ✅
Isner @ 2,8 vs Rublev ✅
Opela @ 2,06 vs Harris ✅
Monfils @ 2,95 vs Tiafoe ✅
Basilasvihili @ 2,4 vs Hurkazc ❌
Monfils @ 2,50 vs Millman ✅
Karatsev @ 2,55 vs Khachanov ❌

Nu försöker vi avrunda helgen och Masterturneringen från Toronto med samma vind i seglet.

ATP TORONTO LÖRDAG, start kl 21.10

Reilly Opelka vs Stefanos Tsitsipas. SPEL Opelka +1,5 set till 2,25 – SCANDIBET
Opelka har vi profiterat väldigt bra på under de senaste dagarna och även ikväll tycker jag marknaden ännu en gång underskattar den gigantiske servekanonen. Får såklart väldigt mycket gratis på sin serve och så lär det bli även ikväll. Tsitsipas har alltid haft returerna som en svaghet och han kommer få svårt att bryta Opelka här. Doftar små marginaler hela vägen in i mål. Finfint odds på att Opelka åtminstone nyper med sig ett set. Varit vrålstark i tiebreaken denna vecka, den gode Reilly. En Opelka med självförtroende inne i zonen som attackerar, det vill till att Tsitsipas är fokuserad i sina gem. TV-peng att Opelka vinner hela matchen till 5,50 är även det att överväga.

*

John Isner vs Daniil Medvedev. SPEL ISNER +1,5 set till 1,90 – SCANDIBET
Herre satan vilken formtopp den gode o långe John hittat senaste veckorna. Seger i Atlanta-turneringen och nu framme i semi här i Toronto. Han blir farlig i US Open som börjar om några veckor, minst sagt.

Utöver sin överlägsna serve har Isner hittat bollträffen den här veckan och hänger med bra i duellerna och får ruskig utdelning på sina attacker. Medvedev är förvisso lite av en mardrömsmotståndare för servekanoner i och med hans djupa returposition, men Medvedev har varit skakig och svajjig den här veckan. Verkar vara lite i mental obalans, den psykopatlike ryssen.

Nog ska Isner kunna få med sig ett set här. Bra odds till 1,90.

**

Cruc!