Lilla Brest mot stora PSG
20 augusti, 2021
Överspel i Eintracht Frankfurt – Augsburg!
21 augusti, 2021

Jackpot på Stryket – så tänker vi!

Till veckans upplaga av Stryktipset ligger det en jackpot på 15 miljoner och den vill vi såklart lägga fingrarna på. På vår lagsida hos Svenska Spel är andelsspelet igång och vill ni köpa in er på en andel så är det läge att göra det nu!

NYCKELMATCHER – SÅ TÄNKER VI!

Match #2

”Går inte att INTE spika City”

Manchester City ställdes mot Tottenham på bortaplan i säsongens första ligamatch.
Hur det gick? City förlorade – med 1-0 och nu väntar ett revanschsuget ljusblått gäng på hemmaplan mot ett Norwich som hade det tufft mot Liverpool.

Liverpool slog Norwich på deras hemmaplan med 0-3. Nu ska City jaga revansch i säsongens första hemmamatch.

Ni hör ju själva. Det går inte att inte spika City!

Match #3

”Räkna inte bort Newcastle”

Det har hänt en del i Aston Villa den här sommaren. Ingen fotbollsintresserad människa som följer Premier League kan väl ha missat att Grealish lämnat för spel i Man City? Nej, vi tänkte väl det.

Villa förlorade premiären mot Watford borta förra helgen och detta med 3-2. Nu ska de agera hemmalag för första gången för den här säsongen och frågan är om de inte blir lite väl hårt streckade mot Newcastle?

Även Newcastle förlorade säsongens första match och för deras del med 4-2 mot West Ham i en för övrigt mycket sevärd match, men här känns det som att de blir lite väl stora underdogs.

Match #5

”Watford går för poäng igen!”

Watford har fixat poäng på Amex Stadium två säsonger i rad. I fjol spelade de 1-1 mot Brighton på den här arenan och säsongen innan 0-0.

Nu vann Watford premiären mot Aston Villa med 3-2 och den segern kan ge laget en tillräckligt bra moral i gruppen för att ta poäng på ”favoritarenan” igen.

Brighton tog en 2-1-seger borta mot Burnley i deras premiär och är inte lätta att ta tre poäng mot på deras hemmaplan och speciellt inte i en premiär, men vi vill lyfta ett varningens finger för gästerna här då ettan ser ut att bli lite väl hårt streckad i vår mening.

Match #13

”Krysset ska med, som minst”

Många är vi som gillar att lämna krysset som ett sista streck i match 13, fråga bara Stryktipsälskaren och den populäre och folkkära fotbollskommentatorn Niklas Holmgren, tillexempel.

Den här veckan vill vi dock påstå att ett kryss i match 13 är helt befogat att ta med. Stoke har några skador som stör lite, men de har samtidigt fått en lite väl bra start på säsongen. Två segrar och en oavgjord är bra utdelning för Stoke och kanske kommer baksmällan i omgång fyra?

Nottingham som radar upp tre raka utan seger lär ta sig till Bet365 Stadium med en revanschlusta som heter duga och om de inte har vad som krävs för seger, så vill de åtminstone ta säsongens första poäng.

I fjol slutade motsvarande möte 1-1 och året innan det vann gästerna på den här arenan med 2-3. Ska Nottingham som inte är något bottenlag i The Championship vara med något sånär i racet om playoff är det dags att visa vad man går för.

Vi tror på bortalaget och ser inga konstigheter i att måla med en lågt streckad tvåa, men krysset åker nog med det också!

// PWbets