TIPWIN 1000kr BONUS!
19 augusti, 2021
Jackpot på Stryket – så tänker vi!
20 augusti, 2021

Lilla Brest mot stora PSG

Lilla Brest mot stora PSG säger rubriken och så tror jag det blir när dessa Ligue 1-klubbar gör upp om tre poäng på Stade Francis-Le Blé ikväll.

Brest är en stad med  140 064 invånare och arenan sväljer 15 097 åskådare. När PSG kommer lär det vara lapp på luckan om möjligt och för ett lag som Brest är det en dröm att få storklubben PSG på fall.

Vi får se om stjärnfyllda PSG låter Leo Messi göra sin debut ikväll eller om han fortfarande bedöms som att ej vara i spelbart skick, men med eller utan Messi i PSG kommer Brest få det tufft.

Brest har spelat två raka 1-1-matcher i ligan och för PSG har det blivit två raka segrar. Allt annat än en tredje raka trepoängare för bortalaget ikväll får ses som en mindre lyckad insats av PSG som förväntas leka hem ligatiteln den här säsongen då truppen består av en sådan kvalité som få andra klubblag i Europa kan mäta sig med.

MITT LIR TILL MATCHEN

Brest över 1,5 kort @ 1.81 LeoVegas

Domare ikväll är 33-årige Eric Wattellier. Han dömde i premiären mellan Metz och Lille förra helgen och då drog han fram kortleken fyra gånger, varav tre var gula och ett rött.

Ikväll jobbar vi in över 1,5 kort på Brest som lär få stångas hårt för att stå emot PSG i deras jakt på tredje raka!

// PWbets