Jackpot på Stryket – så tänker vi!
20 augusti, 2021
Segersuget Lyon möter nykomling
22 augusti, 2021

Överspel i Eintracht Frankfurt – Augsburg!

Aj, säger fanen med hjärta klappande för Eintracht Frankfurt. Laget åkte högst otippat på en 2-0-förlust mot Bundesliga 3-laget Mannheim i 32-delsfinal innan Bundesliga dundrade igång i Tyskland och när det väl var dags för ligapremiär, då förlorade Frankfurt ånyo och denna gång med stora siffror.

Dortmund var första testet för säsongen för årets upplaga av Eintracht Frankfurt och den matchen vill hemmalaget i den här matchen nog väldigt gärna glömma. Det blev förlust med 5-2 i premiären och nu siktar värdarna på att revanschera sig snabbt när det vankas hemmapremiär mot Augsburg.

MITT LIR TILL MATCHEN

Eintracht Frankfurt – Augsburg över 2,5 mål @ 1.60 Scandibet

Förra säsongen vann Eintracht Frankfurt båda mötena med Augsburg och båda gångerna slutade det 2-0.

Nu kommer Augsburg till Frankfurt med en 4-0-förlust i premiären hemma mot Hoffenheim så de lär vara precis lika revanschsugna de som hemmalaget är då de inte alls imponerat på fansen sett till deras två senaste framträdanden i tävlingssammanhang.

Tre mål är alltså vad jag förväntar mig att denna match kommer erbjuda som minst och det jobbar vi in tillsammans under lördagseftermiddagen!

// PWbets