Världens stiligaste målvakt lägger plocken på hyllan
23 augusti, 2021
Överspelet måste testas!
24 augusti, 2021

Sevilla vinner igen?

Fotboll från Spanien ska spelas ikväll och detta genom att La Liga rullar vidare med två matcher som gör den andra spelomgången genomförd. Med start klockan 20:00 blickar vi mot Coliseum Alfonso Perez där Getafe får Sevilla på besök och här är det helt klart läge att spela på bortalaget som såg vassa ut i premiären då de hemmabesegrade Rayo Vallecano med 3-0 och där nyförvärvet från Tottenham i Erik Lamela fick en pangstart med två mål i sin Sevilla-debut.

MITT LIR TILL GETAFE – SEVILLA

Sevilla +0 (asian) @ 1.58 LeoVegas

Getafe förlorade sin premiärmatch med 1-0 mot Valencia på Mestalla och detta trots att hemmalaget fick genomföra den matchen med en man mindre från start i princip då en kanske något övertaggad Valencia-spelare fick syna det röda kortet redan efter tre minuters spel.

Getafe släppte in matchens enda mål på straffspark i matchminut elva och spelade således matchen i underläge tidigt och detta med en man mer på banan, men trots dessa förutsättningar mäktade de med fyra skott på mål, men inget i mål alltså.

Ikväll ställs de mot ett Sevilla som jag tycker såg vassa ut i deras premiär och det ska bli intressant att se om Lamela fortsätter sin målproduktion i Sevilla-tröjan.

Jag tror på bortaseger och tycker att tvåan känns helt klart mest spelvärd, men jag väljer att spela Sevilla med livlinan att få pengen tillbaka vid delad pott.

Nu jobbar vi in grönt spel ikväll!

// PWbets