Sevilla vinner igen?
23 augusti, 2021
Ny dag – nytt överspel
25 augusti, 2021

Överspelet måste testas!

Vi avslutade förra veckan med ett grönt lir då Sevilla avgjorde sent och Erik Lamela blev målskytt igen. Nu siktar vi på en lika bra start på den här veckan som vi avslutade den förra och detta genom att blicka mot ett överspel när det är dags för avgörande returmöten i kvalet till Champions League.

På Philips Stadion i Eindhoven väntar returmöte mellan PSV och Benfica.

Från match ett har vi med oss att portugiserna leder med 2-1 då det var så matchen slutade när de möttes i Lissabon.

Nu ska PSV agera hemmalag och vinner de med uddamålet går matchen till förlängning och då kan vad som helst hända, det vet vi sen gammalt. Frågan är dock om det blir förlängning? Benfica håller hög klass, men det gör också PSV.

MITT LIR TILL PSV – BENFICA

Över 2,5 mål i matchen @ 1.75 LeoVegas

Det vi vet inför avspark i Eindhoven denna kväll är att hemmalaget PSV måste göra mål för att ha chans till avancemang. Gör de det, då kan det bli en matchbild som öppnar för fler mål.

Leker vi med tanken att Benfica kanske går och gör matchens första mål, ja då finns det inget att spara på för PSV. Då måste de göra fler mål för att ha chans till det där avancemanget som de så gärna vill fixa.

Två lag som båda är offensiva och där skickligheten finns i offensiven gör att jag väljer att spela över 2,5 mål även i returen för det är nu det ska avgöras!

Denna rek jobbar vi in tillsammans! 21:00 är det avspark, då åker vi!

// PWbets