Överspelet måste testas!
24 augusti, 2021
Titelkampen – Formel 1
26 augusti, 2021

Ny dag – nytt överspel

Överspelet mellan PSV och Benfica igår kväll blev ett riktigt fiasko. 0-0 då, men vi glömmer gårdagen snabbt och tar nya friska tag redan ikväll när det dukas upp nya kvalmatcher till Champions League. Tre stycken ska spelas och den jag kommer ge mig in på spelas på Stadion i Bröndby där danskarna har en tuff uppgift framför sig då Red Bull Salzburg leder med 2-1 efter förra veckans möte.

Förutsättningarna inför kvällens match är enkla, Bröndby måste göra mål och de måste vinna matchen för att ha chans till Champions League-deltagande. Bortalaget lär dock inte nöja sig med ett kryss, så även ikväll tror jag stenhårt på att ett överspel ska vara på sin plats.

MITT LIR TILL Bröndby – Red Bull Salzburg

Över 2,5 mål @ 1.62 Betsson

Salzburg har en vass offensiv. Bröndby vet att de måste vinna.

Den här matchen ska ha goda förutsättningar att bjuda på nätrassel, så ikväll är det läge att jobba in de nätrassel vi inte fick uppleva igår.

21:00 är det avspark, då jobbar vi!

// PWbets