F1 på klassiska Zandvoort!
5 september, 2021
Glasklart långtidsvärde på Sveriges VM-kval. (3,75) – Doktorn
8 september, 2021

Givet måndagslir från US Open – Måndag.

US Open måndag start ca kl 18.00 – Åttondelsfinaler

Jannik Sinner vs Alex Zverev. SPEL +2,5 set Jannik Sinner – 1.82
Lite halvkass uppdatering från US Open senaste veckan beroende på diverse eländig feberfrossa och en mindre väl inplanerad golfresa.
När det nu dock nalkas åttondelar är det återigen fullt fokus på årets sista Grand Slam som hittills har bjudit på ett helt gäng skrällar och märkliga resultat. Detta till trots tyder såklart allting ändå på att Djokovic i vanlig ordning når finalen och på andra sidan skulle jag bli förvånad om någon annan än Danne Medvedev står som motståndare.

Oavsett vad ska ett av Djokos största hot ut och spela om några timmar, Alexander Zverev. Zverev är sanningsenligt stor favorit enligt oddsen mot Sinner ikväll men jag tycker ändå det har blivit aningen skevt stort favoritskap på den totalt genomvidrige tysken Zverev.

Sinner är i vass form och visat tunga resultat hela hardcourt-sejouren i USA senaste veckorna. Hade stora delar ruggig bollträff mot Monfils senast. Monfils som faktiskt inte har allt för olik spelstil som Zverev. Zverev försvarar sig också långt bak bakom baslinjen och inväntar motståndarnas misstag och det krävs tunga grundslag och attacker för att slå igenom Zverev. Den kapaciteten och det artilleriet besitter Sinner. Från både forehand och backhandsidan.

Jag tror Zverevs betydligt bättre serve kommer ge Zverev segern i det långa loppet men är han tillräckligt stadig för att damma hem detta i raka set? Det tror jag inte.

1,82 på att den talangfulle italienaren roffar åt sig minst ett set här ser jag som 10-15 punkter för högt. Vill man gambla är skrällpengen på att Sinner vinna matchen till över 6ggr smeten inte dumt.