Givet måndagslir från US Open – Måndag.
6 september, 2021
Semifinaler US Open. Vem lastas att damma hem kalaset? Lars Adaktusson?
10 september, 2021

Glasklart långtidsvärde på Sveriges VM-kval. (3,75) – Doktorn


Vem vinner VM-kvalgrupp B? – Sverige 3,75 !!Betsson

Timmarna innan Sverige ska ut och spela bortafighten mot Grekland i vad som i mitt tycke har en enorm och glasklar betydelse – vinner vi ikväll så är VM-biljetten säkrad.

Sverige har gått rent hus i kvalet än så länge med segern över Spanien sist som pricken över i:t. Lägg därtill att Spanien dessutom tappat poäng mot Grekland. Med andra ord har Sverige precis allting i egna händer och med övrigt gruppmotstånd som heter Kosovo och Georgien är det ju utan tvivel ikväll som det mesta faktiskt avgörs. Grekland borta är alltså hindret vi behöver ta oss förbi för att hålla Spanien på såpass komfortabelt avstånd bakom oss att vi kan åka på fullständig sopdäng i returmötet mot Spanien nere i Madrid – och ÄNDÅ bli gruppsegrare med god marginal.

Ser inte förutsättningarna helt fantastiska ut? Jo, precis lika fantastiska som Sveriges briljanta prestation senast mot Spanien. Att då kunna profitera med en avkastning på 3,75 gånger pengarna är en prissättning som även den mest skeptiska måste höja ögonbrynen för.

Greklands upplaga av landslag är anno 2021 en ganska trött skara spelare utan några som helst stjärnnamn. Även om Grekland skulle lyckas ta poäng av Sverige ikväll eller rentav vinna så finns det fortfarande flertalet fina livlinor kvar för Sverige att bli gruppetta.

Ta poäng mot Spanien eller slå Spanien på målskillnad räcker också för gruppsegern om vi nu skulle tappa poäng eller förlora ikväll och sen precis som Spanien gå rent resten.

Med det otroligt formstarka och stjärntäta Sverige kombinerat med förutsättningarna inför ikväll adderat med de räddningsplankor som finns ser jag 3,75 på Sverige som gruppetta som ett fullkomligt sprängodds. Här kliver jag in stenhårt upphöjt till 10 och rekommenderar er att göra detsamma (givetvis med måtta).

Oddset spelar jag hos betsson. – Betsson.com

Framåt Janne och Isak!

/Doktorn