Baren tyvärr inte på plats i år men spelvärden hittas ifrån Indian Wells 1/8-delsfinaler – onsdag.
13 oktober, 2021
181% ROI under Indian Wells. Sprängvärde även i finalen. (2,65)
17 oktober, 2021

Bra plus igår. Nytt spel ikv på kvartsfinalerna ifrån Palm Springs. Vi lastar emot dvärgen.

3/4 igår hittade hem till ett snittodds på 2,23. Klart godkänt och fint plus i kassan. Två kvartsfinaler ikväll där Norrie vs Schwartzman är först ut kl 20.00 och det är även där vi hittar ett spelvärde som inte riktigt går att ducka för.

För övrigt en brutalt bra chans för den övre halvan av lottningen att ta sig till final i denna mastersturnering som efter de fyra Grand Slamsen är den största turneringen som finns under kalenderåret. Både ekonomiskt och prestigemässigt. Hurkazc, Dimitrov, Norrie, Schwartzman. Någon av dem kommer vara i final på söndag. Dem borde snarare vara anmälda till en lokal medlemstävling i Skarpnäck till helgen än vara så här långt framme och nosa i den här sortens turneringar men detta är nog något man måste vänja sig allt mer och mer framöver nu när de gamle gardet med Djoko, Rafa, Roger, Stan o gänget börjar tacka för sig och närma sig rullatoråldern.

ATP INDIAN WELLS MASTER – Torsdag kl 20.00

Cameron Norrie vs Diego Schwartzman. SPEL NORRIE till 2,20 – Scandibet
Detta känns så mycket 50/50 och coinflip som det bara någonsin kan bli. Ruskigt svårt att sia vem som drar längsta strået här och det känns som det kommer vara mycket små marginaler som fäller avgörandet. Bägge två med fina segrar i ryggen men där Norrie nog får anses vara den som går in här med klart bäst form och högst självförtroende efter några ruskigt fina veckor bakom sig.

Innan priserna kom ut hade jag förväntat mig sånär som på helt jämna odds om än aningen minimalt favoritskap på Norrie. När vi nu istället för ett vad jag tycker – minst 20 punkters övervärde på Norrie måste keramiken helt enkelt lastas in på britten här.

Dvärgen Schwartzman var rejält underdog igår mot Ruud. Att han efter en seger helt plötsligt ska göras om till favorit mot en brutalt formstark Norrie som slagit Evans, Koepfer, Sandgren, Paul, Bautista-Agut, Shapovalov och Rublev bara under de senaste 2 veckorna. Det kan jag inte riktigt acceptera.

Lägg därtill att Norrie faktiskt har fördel i inbördes möten dessa två emellan. Detta trots att matcherna skedde långt före det att Norrie etablerade sig i tennistoppen samtidigt som Schwartzman aspirerade på top10 redan då.