Bra plus igår. Nytt spel ikv på kvartsfinalerna ifrån Palm Springs. Vi lastar emot dvärgen.
14 oktober, 2021
Slakt att vänta? Superodds till över dubbla pengen. – Doktorn
19 oktober, 2021

181% ROI under Indian Wells. Sprängvärde även i finalen. (2,65)

Flytit på bra denna vecka med spelen här och på twitter. Dags att avsluta årets sista Masters-turnering med ett odds som känns ruggigt felsatt. Sällan marknaden går bort sig såhär sent i en stor tävling men det kan nog ha att göra med att vi kanske har den mest otippade och skrällartade finaluppställningen i en stor Mastersturnering på år och dagar. Norrie vs Basishvahili – kanske inte riktigt det man hade förväntat sig, nej.

Nikoloz Basilashvili vs Cameron Norrie. SPEL Basilashvili till 2,65 Scandibet
Hade förväntat mig en prissättning på Basilashvili här på dryga 2,30-2,40. Ungefär där han ligger hos de flesta bolagen. Scandibet/Bethard har dock i skrivande stund (kl 13,00 söndag) det hutlösa överoddset 2,65. Finns INTE EN CHANS att han står så högt ju närmre vi närmar oss matchstart inatt.

Norrie har slaktat motståndet den här veckan vilket vi inte varit sena att kapitalisera på och mycket talar givetvis för att han mycket möjligt går segrande även här men man måste ta i beaktning att han nu ställs mot en typ av motstånd han ej mött innan. Idag kommer han få tryck emot sig och ett bombardemang från andra sidan nätet så fort han blir minsta lilla kort i bollträffen. För jösses, så det har smällt i Basses bollträff den här veckan. Och det ska man veta, Basse är en otroligt ojämn spelare som mestadels under året mer skämmer ut sig än briljerar, men när han kommer in i zoonen har han en bollträff och tajming som nästan bara Stan Wawrinka och Del Potro hade i sina bästa stunder.

Förutsättningarna i Palm Springs, Indian Wells är också perfekta för Georgiern Basse. Snabb bollflykt i den varma torra luften men långsam studs som gör att han hinner avlossa missilerna i full sving.

Norrie då? Fruktansvärt bra och tagit gigantiska kliv det här året. Svårt att hitta någon riktig svaghet i hans spel. Att han är favorit här är svårt att argumentera emot men så pass stor favorit som 1,55-1,60? Aldrig i livet. Norrie har vunnit sina matcher på att gneta ut sina motståndare som varit betydligt svajjigare från baslinjen än britten. Idag kan han inte bara stå och motta över bollarna för då riskerar han att bli bortblåst.

Matchen ligger i Basses racket här. Jag tror han vinner den här matchen minst 4 av 10 gånger. 2,65 är tokhögt och måste droppa under eftermiddagen/kvällen – annars begriper jag ingenting.

Dale!