181% ROI under Indian Wells. Sprängvärde även i finalen. (2,65)
17 oktober, 2021
Marknaden toksnett ute i St Petersburg. (2,10)
30 oktober, 2021

Slakt att vänta? Superodds till över dubbla pengen. – Doktorn

Champions League-kvällar är svårslaget för oss sportfånar. På bästa sändningstid får vi se världens bästa spelare och klubblag göra upp och ikväll är väl kanske inte matchen i Paris huvudfokus vad gäller intresse men ur spelmässig synvinkel är det här det ska investeras hårdast.

PSG har som bekant rustat upp med en helt overkligt stark och bred trupp inför årets säsong och det är just i denna turnering, Champions League, allt krut läggs och kommer läggas. Ligan kommer man vinna av bara farten.

Trots frånvaro från Neymar, Di Maria och Icardi kommer PSG ställa upp ikväll med ett lag som på pappret förmodligen snudd på skulle slå alla andra lag i turneringen. Och så har dem ju den där Leo Messi. Fortfarande överlägset bäst i världen såklart.

Leipzig har sedan förre tränaren Nagelsmann lämnade och klåparen och amerikanen Jesse March anslutit inte alls fått det att lossna i vare ligaspel eller CL. I CL fick man dyngstryk borta mot City och var sedan oerhört svaga hemma mot Brugge där man förlorade med uddamålet. Med andra ord är tyskarna i skriande poängbehov här – något som nog inte är till deras fördel.

Min analys är glasklar här. PSG kommer dominera den här matchen och bör vinna med marginal. PSG Asian -1 till 2,06 innebär att vi får pengarna tillbaka om PSG ”bara” vinner med uddamålet. Otroligt läckert.

PSG Asian Handicap -1 till 2,06 investerar vi blytungt hos jättarna från Scandibet.

/Doktorn