Ny bonus hos Fastbet!
28 januari, 2022
Ytterligare ett odds som kommer rasa i pris. Fredag kväll. (2,88)
4 februari, 2022

Glasklart värde imorgon fredag från gruset i Argentina. (1,75)

ATP Cordoba fredag, tidigast kl 16.00

Juan Ignacio Londero vs Nikola Milojevic: SPEL Londero 1,75 – EXPEKT
Ganska så halvmysig grusturre nere i Cordoba som dessutom tidsmässigt går på alldeles briljanta tider för att följa slaviskt i brist på annan sport dessa dagar.

Det här oddset på Londero kommer sjunka, var så säkra. Finns inte en chans att Londero finns till över 1,70 imorgon bitti.

Undertecknad har redan kapitaliserat fint på Londero denna vecka då han varit underdog både mot Hanfmann och Martinez men ändå lyckats vinna komfortabelt i raka set. När Londero hittar formen på grus är han en väldigt mycket kompetentare spelare än vad hans ranking vill göra gällande. Särskilt när det vankas hemmaturnering.

Milojevic fick plats i huvudturneringen som lucky looser efter att ha förlorat i kvalet mot den 230-rankade Fichovic. Londero lär nog inte ligga livrädd inne på hotellrummet över det.

Det skiljer ett par snäpp i grundkapacitet mellan Londero och Milojevic redan som det är. När vi då dessutom adderar hemmaplan och en ruskigt fin uppvisad form från Londero den här veckan, ja då är valet vrålgivet här.

Londero att vinna till 1,75 är 15-20 punkter för högt. Last.

/Monsieur