Glasklart värde imorgon fredag från gruset i Argentina. (1,75)
3 februari, 2022
Skidskytte med Åke!
4 februari, 2022

Ytterligare ett odds som kommer rasa i pris. Fredag kväll. (2,88)

ATP Cordoba fredag kl 23.59

Alejandro Tabilo vs Sebastian Baez. SPEL Tabilo 2,88 – EXPEKT
Gårdagens snudd på maxvev på Londero har ännu inte avgjorts ännu, men vi kan minst sagt konstatera att vi precis som vanligt (oftast åtminstone) är helt rätt ute. Oddset har droppat med bra bit över 30% och nu ska bara jobbet göras.

Liknande scenario tror jag vi kommer få se här. För mig är det en helt orimlig prissättning att ge Tabilo skyhöga 2,88 i odds här. Baez har förvisso hemmaplan och spelar väldigt inspirerat men Tabilo har en briljant månad bakom sig och bara här i Cordoba har han fyra raka segrar i raka komfortabla set.

Spelstilen tycker jag dessutom talar än mer för att Tabilo ska ha superläge att vinna här. Den höga toppspinnade bollen Tabilo sätter från främst forehandsidan kommer vara svårhanterlig för den max 43centimeter långe Baez.

2,88 är på tok för högt på Tabilo. Bara att veva in keramiken. Stänger han under 2,50? Mycket möjligt.