Våldsam last x3 ifrån Rotterdam och Buenos Aires.
8 februari, 2022
Kyrgios vs Nadal, kvartsfinal Indian Wells. Kan det bli bättre? Oddsbaren givetvis på plats.
17 mars, 2022

Högspel på flaggstångskampen. (2,45)

Fortsatt dyngplus under februari och vi siktar såklart på att bibehålla den formen och välja spelen restriktivt.

ATP Dallas – lördag kl 2300


John Isner vs Reilly Opelka. SPEL ISNER 2,45 – COMEON
Världens två största och bästa servekanoner gör upp om en finalplats i Dallas. Att båda trivs här i den här nya inomhushallen råder det ingen tvekan om. Båda har sett fruktansvärt stabila ut i sina matcher under veckan. Snudd på helt obrytbara i egen serve.

Att detta kommer avgöras på ytterst små marginaler skulle till och med minister Annika Strandhäll kanske kunna räkna ut. Eller nej. Det skulle hon såklart inte. Små marginaler kommer det hur som helst bli. Otroligt små. I deras 10 senaste spelade set emot varandra har samtliga avgjorts i tiebreaks. Att det skulle bli något annorlunda här? Nej, det finns inget som talar för det. Särskilt inte så ofantligt bra som de båda två har servat den här veckan i spelförhållanden som dessutom passar dem utmärkt.

Isner har varit rejält påhejad av publiken här i Dallas, sett ruggigt taggad och motiverad ut och följt upp det med att verkligen ha prickat in formen. Att få 2,45 på den långe John då i en match som kommer avgöras på någon enstaka poäng här och där – ja, det vittnar om att det är läge för högspel på Mr Isner. 2,45 är urläckert.

ÖVER 1,5 tiebreak till 1,85 – också våldsamt fint spel.

****

ATP Kval Rio De Janeiro – Lördag tidigast kl 19


Londero vs Taberner. SPEL LONDERO 2,10 – EXPEKT
Vi fortsätter kapitalisera på Londero även om han svek senast. Taberner är varken formstark eller stabil på den här nivån. Jag väljer Londero utifrån form och spelstyrka. 2,10 är givet. Marknaden är fel ute här tror jag.

*
Dale