Högspel på flaggstångskampen. (2,45)
12 februari, 2022
Den bäste någonsin(?) mot den som väldigt snart kommer slakta precis allt kommande 10-15 åren. Last på spädbarnet. (2,53)
19 mars, 2022

Kyrgios vs Nadal, kvartsfinal Indian Wells. Kan det bli bättre? Oddsbaren givetvis på plats.

Ett par timmar kvar innan det kommer explodera inne på Stadium 1 här i den kaliforniska öknen i Palm Springs-området. En Nadal som fortfarande är obesegrad under hela året mot en Nick Kyrgios som verkar bättre tränad, mer harmonisk och mentalt i balans än han någonsin varit. Dessutom rejält, rejält motiverad. Addera det faktum att dessa två gossar snudd på avskyr varandra. Kan man begära mer av en idrottsbatalj? Då är man i så fall bra kräsen.

Inte heller blir det kämpigare för oss som åskådare när man vistas i den här miljön som härjar runt Indian Wells tennisområde. Många satans idrottsevent har vi besökt genom åren men varje år blir det nästan slående över hur makalöst överlägset briljant hela den här turneringen är att besöka. Magiskt väder. Världsklass på maten och barerna. Miljön otäckt tjusig. Kvalitén på tennisen som utövas i toppklass.
Hur slutar det här då? Oddsen känns ganska så korrekta. Nadal vinner detta 2/3 gånger. Kyrgios en på tre. Trots att Nadal har cirka 2,5 miljarders billioner fler träningstimmar än sin antagonist från Australien Nick Kyrgios är det inte direkt en hemlighet att Nadal mer än ofta har det kämpigt mot fullblodsdåren från Brisbane. Kyrgios har vunnit deras två senaste 3-setsmatcher och Nadals senaste två vinster från Grand Slamsen i Australien Open och Wimbledon var tighta matcher där det dessutom ska tilläggas att Kyrgios långt ifrån var i den form han verkar visa upp här den här veckan. Fysiskt men nästan än mer mentalt.Nadal har dessutom gett hintar om att han har känningar i den fotskada han opererats för. Det skulle i såfall förklara att han inte riktigt varit sådär stekhet som han annars varit under 2022 här i Indian Wells. SUPERLÄGE är detta för Kyrgios, och SATAN – så taggad han måste vara att täppa igen truten på Nadal och hans anhängare och således även sätta stopp för Nadals segertrend.

Makalös match hoppas vi och tror att detta hur som helst blir.

Övriga kvartar då? Dem tar vi i ett senare skede.

Noterbart är dock att Carlos Alcaraz, den 18årige SUPERMEGA-talangen fortsätter att visa att det bara är väldigt kort period kvar innan han fullständigt mosar allt, ja precis allt, som kommer komma i hans väg.

På återhörande.